Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024
Foto: Adm.dir. Vidar M. Nordby, OpusCapita AS.

Vidar M. Nordby ny Director Service Management i OpusCapita

- OpusCapita, som er en ledende leverandør av løsninger som effektiviserer bedrifters finansielle prosesser, har ansatt Vidar M. Nordby som ny Director Service Management ved selskapets globale enhet innenfor området Document Process Outsourcing (DPO).

Dette forretningsområdet løser prosessen rundt håndtering av både inngående og utgående dokumenter som bl.a. print, skanning og elektronisk arkivering.

Vidar M. Nordby har vært ansatt i OpusCapita i snart 5 år og kommer fra stillingen som Country Manager i Norge. Han sitter samtidig i den globale ledergruppen innenfor området DPO og representerer også denne forretningsenheten i ledergruppen i Sverige og Norge.

”Mine arbeidsoppgaver er primært og sørge for at OpusCapita har fornøyde kunder innenfor forretningsområdet DPO i Finland, Sverige, Norge og Polen samt å tilby nye og relevante tjenester. Primære målgrupper er forsikringsselskaper, banker, inkassoselskaper, offentlige virksomheter og andre med vesentlige dokumentvolumer”, sier Vidar M. Nordby i OpusCapita.

OpusCapita setter nye standarder for utvikling av løsninger som effektiviserer bedrifters finansielle prosesser. Selskapet tilbyr tjenester til mer enn 10.000 kunder i mer enn 50 land. Selskapet er etablert i ni europeiske land og har 2300 medarbeidere. I 2013 hadde selskapet en totalomsetning på 260 millioner EURO. Hovedkontoret ligger i Finland.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Vidar M. Nordby i OpusCapita på telefon 91 327 510

24.02.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA