Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 
Foto: Tor Berntsen, adm. direktør i  Kredinor SA
Foto: Tor Berntsen, adm. direktør i Kredinor SA

Stor interesse for Kredinors fagseminar bank/finans

- Kredinors fagseminar bank/finans 2019 ble arrangert i Oslo, 04. april
Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Full krise i bokhandelkjeden Notabene

- 28 inkassokrav på tilsammen 1,7 millioner kroner
Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Forbrukslåns- og boliglåns-forskriften - en kort sammenligning

Les mer

Utvalg på ville veier - forslag til momsreform

Ekspertutvalget som i dag la frem forslag til momsreform, har valgt ikke å forholde seg til virkeligheten
Les mer
Foto: Arthur Buchardt
Foto: Arthur Buchardt

Arthur Buchardt på Conectos Connecting Bank/Finans

- Årets Connecting Bank/Finans gikk av stabelen 22-23. mai. Stedet var Wood Hotel – også kalt Mjøstårnet – i Brumunddal
Les mer

Kjent smykkefirma konkurs

- etter 29 år i bransjen har det kjente danske smykkefirmaet Dyrberg/Kern begjært seg selv konkurs
Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Elbil-kalkulator

- med denne kalkulatoren kan du sammenligne kostnadene ved å eie en elbil mot en fossildrevet bil bil
Les mer

Kleskjede med 51 butikker legges ned

- 300 ansatte blir berørt
Les mer
Foto: Lars Magnar Solberg, Næringspolitisk rådgiver Energi Norge
Foto: Lars Magnar Solberg, Næringspolitisk rådgiver Energi Norge

Trendene i strømmarkedet

- Næringspolitisk rådgiver Energi Norge, Lars Magnar Solberg, på Kredinors Energiseminar, 7. mai.
Les mer

Hemmelighetene bankene ikke forteller deg

- hemmelighetene banker ikke vil at du skal vite
Les mer

Gull-ektepar slått personlig konkurs av kemneren - de skylder millioner i straffeskatt

- de skylder millioner i straffeskatt
Les mer

Støtter opprettelsen av register over reelle rettighetshavere

Finans Norge
Les mer

Forbrukerrådet vant over DNB i tidenes største søksmål

- Forbrukerrådet vant fram i gruppesøksmålet mot DNB
Les mer

Behov for forbedringer i finansiell infrastruktur

– Betalingssystemet i Norge har lenge vært kjennetegnet av standardiserte og kostnadseffektive løsninger
Les mer

Norske forbrukere kjenner ikke klagereglene

- halvparten av oss er usikre på hva vi har krav på når ting ikke funker
Les mer

Klesbutikk som har solgt merkeklær av det kostbare slaget, gikk konkurs

- tirsdag var det slut
Les mer

Større tro på egen økonomi

- og renteuroen synes å avta
Les mer

Smidige betalings-løsninger må henge sammen på tvers av kanalene

Conecto: Før var alt enkelt. Du hadde en vare, og kunden betalte for den varen med kontanter der og da. Slik er det ikke lenger
Les mer

Kokkekjendiser brukte millioner på konkursrammet burgerbar

- jeg ønsker å se nærmere på pengebruken
Les mer
Foto: Advokat Erling Grimstad
Foto: Advokat Erling Grimstad

Forretningsetikk og dilemmatrening

Advokat Erling Grimstad holdt et meget aktuelt og interessant foredrag på Kredinor Utsyn, 30. april
Les mer

Ny spiker i kisten for detaljhandelen

- Finansdirektørene i den norske detaljhandelen blir mer og mer negative til egne utsikter
Les mer

Gjennomføring av regnskaps-direktivet i norsk rett

Finanstilsynet har på oppdrag av Finansdept. gjennomgått regnskapslovutvalgets forslag til endringer i regnskapsloven
Les mer

Stenger butikker etter kraftig sparekutt

- Kappahls resultat fortsetter å falle
Les mer
Foto: Salgsdirektør Terje Kvitrud i Conecto
Foto: Salgsdirektør Terje Kvitrud i Conecto

Connecting bank/finans 2019

- Conecto med sin årlige konferanse for bank/finans, 22-23. mai, på det nye Wood Hotel (Mjøstårnet), i Brumunddal
Les mer
Foto: Anette Romdahl, landsjef Norge i Alektum Group
Foto: Anette Romdahl, landsjef Norge i Alektum Group

Ny landsjef Norge i Alektum Group

Anette Romdahl, erfaren leder med lang bakgrunn fra bank/finans/forsikring, media og IT, har nylig begynt som landsjef Norge i Alektum Group
Les mer

87 konkurser i uke 22

- 87 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke
Les mer
Foto: Tom Hellerud, Business Operations Controller i Alektum Oslo
Foto: Tom Hellerud, Business Operations Controller i Alektum Oslo

Alektum, for deg som er interessert i rask og sunn vekst

Vi vet hvor kostbare ikke-betalende kunder kan være. Derfor har vi utviklet et tilbud for våre oppdragsgivere som gjør at de finner og bearbeider de riktige kundene, samt har mulighet til å maksimere inntektene
Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Butikkdød i Norge

- samtidig fosser den svenske nettkjempen Boozt frem
Les mer

Parkerings-gigant konkurs

– økt kollektivtrafikk til flyplassen får skylden
Les mer

Bedre sykepenge-ordning for selvstendig næringsdrivende

- Sykepengeordningen for selvstendig næringsdrivende blir styrket i revidert budsjett for 2019
Les mer

Reitan-smell: Verste på fem år

- Reitan-gruppen tjener stadig mindre penger
Les mer

Svindelnettsider utgir seg for å være Aftenposten

- i forsøk på å få tak i kredittkortopplysningene dine
Les mer

Ny offshorekjempe må restrukturere

- Bristow søker om konkursbeskyttelse
Les mer

Involvert i 37 konkurser

- nå ber bostyreren om karantene
Les mer

The Nighthawk Diner er konkurs

Torsdag åpnet bostyrer konkurs i restauranten The Nighthawk Diner
Les mer
Foto: Anne Kristi Rimeslåtten, Senior HR konsulent i Sergel
Foto: Anne Kristi Rimeslåtten, Senior HR konsulent i Sergel

Sergel: Intern satsning 2019

En god bedriftskultur, gjør Sergel til mer enn et ordinært inkassobyrå. Det er menneskene som utgjør suksessen, både internt og ikke minst ut mot kunder og skyldnere
Les mer

SpareBank 1 Portefølje på egne bein

SpareBank 1 Portefølje styrker merkevaren og endrer fra 1. mai navn til Modhi Finance
Les mer

Mennesker du bør sky – del 2

- vi ser på flere mennesketyper som svekker deg og som du bør redusere omgang med
Les mer

WhatsApp ber 1,5 milliarder brukere om å oppdatere umiddelbart

- står i fare for hacking
Les mer

Skattesjokk

- i eiendom
Les mer

Skattetrikset for deg som er gift

- dette har ektefeller og samboere rett til å fordele av fradrag
Les mer

Samler plastkort i en app

- mobilgründer Øistein Eriksen går løs på plastkortene
Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. april 2019

- Sjekk din bransje nå !
Les mer
Foto: Iren Rutle, Direktør forretningsutvikling i Conecto
Foto: Iren Rutle, Direktør forretningsutvikling i Conecto

Conecto: Gir digitale betalings-løsninger et overvåkings-samfunn?

Mange frykter at Big Data er det nye Big Brother. Betalingstjenester er fulle av data, og tett regulert i Norge. Men hva med andre land? Hva skjer i Kina? Har utviklingen der noen relevans for norske forhold.
Les mer
Foto: Hanne Jørgensen (Sergel),  Johan Bang Johansen (AFF), Anne Kirsti Rimeslåtten (Sergel)
Foto: Hanne Jørgensen (Sergel), Johan Bang Johansen (AFF), Anne Kirsti Rimeslåtten (Sergel)

I Sergel satser vi stort på ansatte og internkultur

De ansatte er vårt sterkest kort, sier Hanne Jørgensen og Anne Kristi Rimeslåtten i Sergel Norge
Les mer

Hvorfor beskyttes konkurs-gjengangerne?

Owe Rud: Som noen vil huske ble saken om å kreve offentliggjøring av konkurskarantenene behandlet i Stortinget i desember 2017. Det var vel Dagbladets såkalte «Skyggemaleren»-avsløring som utløste dette
Les mer

Kan en nettbutikk be om mitt fødselsnummer?

- virksomheter kan kreve fødselsnummeret ditt hvis du handler på kreditt
Les mer

9 business-begrep du bør kjenne

- vi ser på et par håndfull blårussbegrep som du hører om støtt og stadig, men som du kanskje ikke helt har grepet om
Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto