Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Full krise for Plantasjen

- den svenske eieren skriver ned verdiene i Plantasjen med 600 millioner kroner
Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Foto: Jan Sollid Storehaug
Foto: Jan Sollid Storehaug

Tenk digital - Kunstig intelligens en atombombe

Jan Sollid Storehaug - Se også filmspott fra SERGEL frokostseminar
Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Da vil butikkdøden ta av i Norge

- i følge analysesjef
Les mer

Nå skal papirfakturaen bort for godt

- de fleste nordmenn hater å bruke papirfaktura
Les mer

94 konkurser i uke 6

- 94 konkurser sist uke
Les mer

Udokumenterte påstander om revisor og arbeidskrim

- i en kronikk i DN 1. februar skriver statssekretær Thor Kleppen Sættem i Justis- og beredskapsdepartementet om arbeidslivskriminalitet som gjerne skjer «med bistand fra advokater og revisorer»
Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Ferske krav til forbrukslåns-banker

- Regjeringen legger frem
Les mer

Kleskjede med 51 butikker legges ned

- 300 ansatte blir berørt
Les mer

Velkommen til KredinorNytt

- i det nyeste kundemagasinet KredinorNytt kan vi lese mer om nye løsninger, inkassotall og kunder av Kredinor
Les mer

Hemmelighetene bankene ikke forteller deg

- hemmelighetene banker ikke vil at du skal vite
Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. januar 2019

- Sjekk din bransje nå !
Les mer

Slik sikrer du bedriftens kontantstrømmer

- en hyppig årsak til konkurser er at bedriftens kontantstrømmer, også kalt cash flow, er ustabile
Les mer

Milliardbot til Mastercard

Kredittkortselskapet Mastercard har fått bot på 5,5 milliarder kroner av EU for å ha hindret konkurranse
Les mer

Byggefirma gikk konkurs

- fredag var det slutt for et byggefirma i distriktet
Les mer

Norges dyreste lån har 1600 prosent rente

- økonomiekspert advarer
Les mer

Sendte ut 500.000 purrebrev i året

- nå slutter de med det
Les mer

Regnskaps-standard

Regnskapsstandard-styrets årsrapport for 2018
Les mer
Foto: Kredinors adm. direktør, Tor Berntsen
Foto: Kredinors adm. direktør, Tor Berntsen

Kredinors Proffseminar 2018

Tradisjonen tro samlet Kredinor kunder, partnere og lokalt næringsliv til Proffseminaret, som er en unik møteplass med spennende næringslivsprofiler og dyktige fagpersoner den 14.-15. november 2018 på Clarion Hotel Air i Stavanger.
Les mer

Skattefrie gaver i arbeidsforhold

- gratis plansje fra Infotjenester
Les mer

Forbrukeres rett til å betale med kontanter

- behov for lovendringer
Les mer

Vekstkjedene som tjener godt på konkursbølgen

- for enkelte norske butikkjeder i kraftig vekst har butikkdøden vært gode nyheter for videre ekspansjon
Les mer

Bilkjøp uten å tape penger?

- klart det er mulig!
Les mer

Nasjonalt cyberkrimsenter har åpnet

- Politiets senter for bekjempelse av datakriminalitet, Nasjonalt cyberkrimsenter, åpnet nylig
Les mer
Foto: Tom Hellerud, Business Operations Controller i Alektum Oslo
Foto: Tom Hellerud, Business Operations Controller i Alektum Oslo

Alektum, for deg som er interessert i rask og sunn vekst

Vi vet hvor kostbare ikke-betalende kunder kan være. Derfor har vi utviklet et tilbud for våre oppdragsgivere som gjør at de finner og bearbeider de riktige kundene, samt har mulighet til å maksimere inntektene
Les mer
Foto: (f.v.) Sven Ingebretsen CEO i Sergel og Øivind Askvik CEO i Skagerak Nett
Foto: (f.v.) Sven Ingebretsen CEO i Sergel og Øivind Askvik CEO i Skagerak Nett

Ny avtale med Skagerak Nett

Skagerak Nett har valgt Sergel for håndtering av innfordringer
Les mer

Virke Inkasso: CONCENT eneste systemleverandør som gir inkassofaglig etterutdanning

sier leder av Virke Inkasso, Iman Winkelman
Les mer
Foto: Arild Fjeldheim, leder av salg og marked i Alektum Norge
Foto: Arild Fjeldheim, leder av salg og marked i Alektum Norge

Alektum tar sats i inkasso-markedet

Arild Fjeldheim, en nestor i kreditt- og inkassofaget, har begynt som leder av salg og marked i Alektum Norge
Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Månedslønn, etter yrke, sektor, kjønn og arbeidstid

- statistikk fra SSB
Les mer

DNB inngår samarbeid med PayPal

- skal åpne opp den amerikanske betalingsgigantens løsninger for egne kunder
Les mer

Soundgarden.no er konkurs

- elektronikkjeden Soundgarden.no AS begjærte mandag oppbud
Les mer

Scandic Syv Søstre konkurs

- det er i dag åpnet konkurs i selskapene Scandic syv søstre AS, TK 47 AS og Syv søstre parkering AS
Les mer

Forbrukslåns-banker slår seg sammen

- de to forbrukslånsbankene Monobank og Brabank slår seg sammen
Les mer

DNB klare for å vokse i forbrukslån

- vi skal være en aktør i dette markedet
Les mer

Alektum Group secures strategically important contract with Telia Finance AS

- in Norway
Les mer

Sparing: - 9 av 10 gjør denne feilen

- mener nordmenn sparer feil
Les mer
Foto: Sven O.Ingebretsen,adm.dir.,Sergel Norge
Foto: Sven O.Ingebretsen,adm.dir.,Sergel Norge

Ny trend i inkassobransjen

Sven O.Ingebretsen,adm.dir.,Sergel Norge - Se også filmspott fra SERGEL frokostseminar
Les mer

Voldsom økning i privatleasing

- Forbrukertilsynet advarer
Les mer

Gir Norge høyeste kredittrating

- Scope Ratings bekrefter Norges bunnsolide kredittrating
Les mer

Nå skal hun bygge opp Norges billigste boliglånsbank

- Tidligere kredittprisvinner Jannicke Bricaud er den eneste ansatte i banken uten navn
Les mer

Gjeldsinfo-forskriften

Veiledning om praktisering av gjeldsinformasjonsforskriften
Les mer
Foto: Lisbeth Lindberg, Conecto
Foto: Lisbeth Lindberg, Conecto

Håndterer du både BrevGiro og ApplePay i ditt fakturasystem?

Les mer

Den største passord-lekkasjen til nå

- 773 millioner brukerkonti lekket
Les mer

Norges største leverandør av hydrogendrivstoff til biler er konkurs

- i fjor ble alle de fem fyllestasjonene stengt. Nå er det kroken på døren for det som var Norges største leverandør av hydrogendrivstoff til biler i Norge
Les mer
Foto: Trond Myhre, Key Account Manager i Conecto
Foto: Trond Myhre, Key Account Manager i Conecto

Når skal du selge fordringene dine?

Tør du vente til de går til inkasso eller selger du med en gang de forfaller? En fordring er ferskvare og taper seg i verdi etterhvert som tiden går
Les mer
Foto: (f.v.) Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør, Sergel Norge og Erik Gunset Sønsterud, CFO, Elkjøp Nordic
Foto: (f.v.) Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør, Sergel Norge og Erik Gunset Sønsterud, CFO, Elkjøp Nordic

Elkjøp inngår avtale med Sergel

Enda en ny kunde til Sergel
Les mer

Hvorfor beskyttes konkurs-gjengangerne?

Owe Rud: Som noen vil huske ble saken om å kreve offentliggjøring av konkurskarantenene behandlet i Stortinget i desember 2017. Det var vel Dagbladets såkalte «Skyggemaleren»-avsløring som utløste dette
Les mer

Kan en nettbutikk be om mitt fødselsnummer?

- virksomheter kan kreve fødselsnummeret ditt hvis du handler på kreditt
Les mer

9 business-begrep du bør kjenne

- vi ser på et par håndfull blårussbegrep som du hører om støtt og stadig, men som du kanskje ikke helt har grepet om
Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto