Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 27.04.2024
Foto: Tina Sandnes Rellsve, Head of Credit Services Norway, Experian.

Nordic Credit Alliance – Et nytt partnerskap i det nordiske informasjons-markedet

- Det nordiske markedet er i endring.

Den økonomiske interaksjonen mellom landene har blitt betydelig, og handelen mellom landene omfattende. I lys av denne utviklingen er det nå avgjørende for en nordisk bedrift å ha enkel tilgang til kredittopplysninger på tvers av landegrensene for å lykkes.

For å møte markedets behov, har Asiakastieto, UC og Experian etablert Nordic Credit Alliance - et sterkt partnerskap blant markedsledende operatører i hele regionen. Dette for å gi kundene et unikt sett av kredittinformasjonsprodukter og tjenester på bedrifter og forbrukere over hele Danmark, Finland, Norge og Sverige. Sammen kan Nordic Credit Alliance bidra med kredittinformasjon på mer enn 3 millioner bedrifter og 15 millioner forbrukere i de fire nordiske landene.

“Jeg er veldig fornøyd med lanseringen av The Nordic Credit Alliance. Jeg er også sikker på at den nordiske alliansen kan tilby informasjon av den beste kvalitet, de beste løsningene og den beste kompetansen i hvert av de nordiske landene, sier Tina Sandnes Rellsve, Head of Credit Services "

“Takket være samarbeidet mellom Asiakastieto, Experian og UC, er Nordic Credit Alliance virkelig nordisk, med en sterk lokal tilstedeværelse i hvert marked. Nordic Credit Alliance vil være en one-stopshop, med én enkel tilgang til informasjon på tvers av landene. Vi vil være i stand til å tilby den mest omfattende og pålitelig informasjon tilgjengelig over hele Danmark, Finland, Norge og Sverige sier Tina Sandnes Rellsve"

For mer informasjon: Kontakt gjerne Tina Sandnes Rellsve, Head of Credit Services, Experian Norge +47 95 23 55 61

20.06.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA