Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024

Account Executive - spennende stilling i globalt konsern - Creditsafe Norway AS

Vi søker en Account Executive som vil være med på å bygge og utvikle Creditsafe til en markedsledende posisjon i Norden. Dette er en unik anledning til å være med på fortsettelsen av konsernets globale vekst og suksess.

Creditsafe utmerker seg på internasjonalt gjennom «Great place to work» og søker nå en kandidat som har erfaring fra B2B salg og forståelse for løsningssalg. Du er en dreven selger med høyt tempo, og du er god på relasjoner med mennesker. Erfaring har du gjerne fra salg mot bank, finans, kreditt- eller inkassosegmentet, selv om dette ikke er et krav. Vi ser etter deg som har guts, pågangsmot, er profesjonell med god forretningsteft.

Arbeidsoppgaver; Løsningssalg mot bedriftsmarkedet (B2B). Ansvar for salgsbudsjett og oppnåelse ihht målsetting. Etablere nye kundeforhold (New Business). Bygge og videreutvikle portefølje og nøkkelkunder. Kartlegge og vurdere kundenes behov. Tilbuds-utarbeidelse, forhandling og avtaleinngåelse. Relasjonsbygging og møteaktiviteter.

Kvalifikasjoner; Erfaring fra B2B salg. Kreativ og løsningsorientert. Kunnskap om løsningssalg. Interesse for eller erfaring fra bransjen og tilnærmede bransjer. God forretnings- og markedsforståelse. Meget god muntlig og skriftlig norsk fremstillingsevne. Behersker engelsk som arbeidsspråk.

Utdanningsretning; Økonomi. Administrasjon og ledelse. Salg / Markedsføring. Utdanningsnivå; Høyskole / Universitet. Personlige egenskaper; Du trigges av gode resultater og har et ønske om å lykkes. Engasjert, aktiv og evner høyt tempo. Målbevisst og har sterkt fokus på resultater. Strukturert og analytisk. Initiativ til å gjøre ting på nye måter. Godt humør og pålitelig. Forretningsorientert. God relasjonsbygger. Språk; Engelsk. Norsk. Vi tilbyr; Spennende stilling med kunderelasjoner i Norden og globalt. Gode utviklingsmuligheter. Karrieremuligheter, både i Norge og globalt. Svært godt arbeidsmiljø. Engasjerte, dyktige og erfarne kolleger. Globalt salgsnettverk. Konkurransedyktig lønn og gode muligheter for bonus. Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Creditsafe har siden 1997 levert kvalitative kredittløsninger til store og små selskaper, kommuner, statlige etater og organisasjoner. Creditsafe har 80.000 kunder over hele verden og hvert sekund lastes det ned 10 rapporter, noe som gjør Creditsafe til verdens mest brukte leverandør. Vi bidrar til at våre kunder bruker kredittopplysninger på en smartere måte gjennom enkle forretningsmodeller og innovative løsninger.

Les mer

10.02.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA