Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 26.04.2024
Foto: Adm.dir. Vidar M. Nordby.

Itella Information er blitt OpusCapita

- Itella Information har byttet navn til OpusCapita AS. Navneendringen er et ledd i å styrke bedriftens posisjon i Norden og resten av Europa.

Med det nye varemerket utvider OpusCapita også leveransene for å møte kundenes voksende behov for automatisering innen økonomiområdet. OpusCapita er fortsatt en del av Itella-gruppen. Med det nye varemerket er målet å øke kjennskapen om oss på alle markeder og skape muligheter for vekst. Den nye strukturen gir oss mer selvstendighet og vi kan styrke vår posisjon på markedet som ekspert innen effektivisering av økonomiprosesser, sier Vidar M. Nordby, Adm.direktør for OpusCapita AS.

Itella Information har i over 20 år skapt innovative løsninger for å effektivisere og automatisere bedrifters økonomiprosesser. Navnet OpusCapita har sine røtter i Itella Informations Oy sitt datterselskap som tilbyr automatiserte prosesser, spesielt innen Cash Management. I og med at alle bedriftene i Itella Information gruppen tar navnet OpusCapita kommer nåværende OpusCapita i Finland til å slås sammen med Itella Information.

Effektiviserer kundens virksomhet:

OpusCapita vil øke kapasiteten til å levere tjenester med et større helhetsfokus og ytterligere fokus på "Business Process as a Service" (BPaaS). Det innebærer at OpusCapita kan ta et helhetsansvar for kundenes prosesser. BPaaS er det siste innen skytjenester og innebærer nye løsninger for å automatisere kundenes forretningsprosesser. - Vi har allerede hatt alle enkeltkomponentene for å tilby komplett BPaaS, men nå styrker vi vårt tilbud gjennom BPaaS. Det blir enklere og mer effektivt for våre kunder som kan få en helhetsløsning fra en og samme partner, avslutter Adm.dir. Vidar M. Nordby.

OpusCapita effektiviserer finansielle prosesser gjennom automatiserte løsninger og "business process outsourcing", med målsettingen om å hjelpe kunder til en mer effektiv virksomhet. Foretaket har over 10 000 kunder i Europa og sysselsetter cirka 2 400 personer i ti land. Tjenestene benyttes i over 50 land. I 2012 var omsetningen 270 millioner euro. Hovedkontoret ligger i Esbo, Finland og virksomheten er en del av Itella Group.

Les mer om OpusCapita

Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA