Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 27.04.2024
Teamet til Frode Solvang hos Proff Forvalt lar deg teste forvalt.no gratis og står klare til å besvare dine spørsmål

Følg med på konkursratingen og vær et hestehode foran

- Flertallet av konkursene kan faktisk forutses. Proff Forvalts konkursrating rydder unna tvil om en bedrifts "blodverdier". Basert på harde regnskapsfakta forutser tjenesten bedriftens økonomiske kondisjon, både på kort og lang sikt.

Ingen ønsker å inngå avtaler med selskap som er tappet for reserver og ikke lenger kan gjøre opp for seg. Konkursratingen holder deg informert om kunder, leverandører og partnere. Oversikt gir kontroll, og det lønner seg å bruke litt tid på å sjekke om nye kunder eller partnere er inne i en dårlig trend.

Høy treffsikkerhet - Ratingens karaktersystem går fra A1 til D og viser sannsynligheten for at et selskap skal gå konkurs i løpet av ett år. Historisk går mindre enn to prosent av bedriftene med A-rating konkurs, mens hele 82 prosent av konkursene inntreffer i selskaper med kortsiktig rating C eller D, viser våre tall. Typiske trekk ved C- og D-bedriftene er svak inntjening, lav egenkapital, lav evne til å betjene gjeld og ta opp nye lån. Et selskap med C1-rating kan være kredittverdig ut fra ikke-økonomiske tilleggsopplysninger og en helhetsvurdering.

Les mer - Følg med på konkursratingen og vær et hestehode foran

25.11.13
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA