Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Bisnode - Ny trendrapport: Slik møter du framtidig risiko - sikre din compliance

Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Nye arveregler får betydning for forskudd på arv og bruk av testament

Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Konkurser uke 13, inkl. Bygg Partner Norge AS og Kaktus Mat og Vinhus AS

Les mer

Skatten som ikke skulle vært betalt

Les mer

Gulating Lagmannsrett - Dom ifm krav om erstatning for mangler etter kjøp av boligeiendom

Les mer

Nye nyttige funksjoner på Statens vegvesens nettsider

Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Oppdatert statistikk fra Finfo - Nye: leasing-investeringer – Factoring m.m.

Les mer

Bisnode PULS - Du kan abonnere på disse tallene kostnadsfritt

Les mer

Redningsplan i boks: Nå kan Norwegian endelig juble

Les mer

Utbetaling av feriepenger i januar

Les mer

Anne-Brith Davidsens selskaper slått konkurs

Les mer

Eiendomsfirma gikk konkurs

Les mer

Slik kvitter du deg med dyr gjeld og får kontroll på egen økonomi

Les mer

Dette fikk topplederne i lønn i Norges 100 største selskaper

Les mer

Gulating lagmannsrett – Kjennelse ifm tvangssalg av fast eiendom

Les mer

Betalings-påminnelse via SMS er mest effektivt

Les mer

Cateringfirma gikk konkurs

Les mer

Skatteetaten har halvert antall konkurs-begjæringer

Les mer

Nærmer seg oppgjør for milliarder i oppsamlet skattegjeld

Les mer

Det haster med å revidere gjeldsordnings-loven

Les mer

Gjør bedriften klar for 2021

Les mer

Tiltalt etter konkurs

Les mer

Korona og forholdsmessig fradrag for merverdiavgift

Les mer

Utsettelse av fristene i årsoppgjøret

Les mer
Foto: Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS
Foto: Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS

Modhi sikter høyt i Norden

Les mer

Credit News fortsetter den positive utviklingen

Les mer

Konkurser uke 12, inkl. Ballangen Graveservice AS, Elite Elektro As og Oslo Glass AS

Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Dun & Bradstreet C19 Index: Overvåk risikoen hos dine kunder og leverandører

Les mer

Konkurser uke 11, inkl. Glade Hjul Budservice AS, Øygarden Hage & Anlegg AS og Flis & Bygg AS

Les mer

NorSIS oppsummerer 2020

Les mer

Norges Høyesterett – Dom ifm manglende innbetaling av arbeidsgiver-avgift

Les mer

Dette må du vite om skattemeldingen 2020

Les mer

Nesten halvparten vet ikke om dette skattekravet

Les mer

Deep learning for credit scoring: Do or don’t?

Les mer

Kreditt-vurderinger – Når kan det gjøres og hva sier Datatilsynet?

Les mer

Frykter gjeldssmell uten sidestykke

Les mer

Revisor-firmaene PwC og BDO får milliongebyr

Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. mars 2021

- Sjekk din bransje nå !
Les mer

Forbruksgjelda tynger mest for dem med små ressurser

Les mer

Inkassoselskaper stiller seg bak Virkes ønske om inkassoregister

Les mer

Ropo Capital kjøper BAHS Kapital - Mål om å være den ledende leverandøren av fakturering og innfordrings-tjenester i Norge og Norden

Les mer

Over 100 000 nordmenn har opplevd ID-tyveri de siste to årene

Les mer

Konkurser uke 10, inkl. Snekker og Transport AS, Egge Frukt og Bær AS og KN Sporthorses AS

Les mer

Finland: bankruptcies

Les mer

Stor økning i antall tinglysinger

Les mer

Ny skattemelding sendes ut på ulike dager

Les mer

Justisdept. vil overføre klagesaker etter inkassoloven til Klagenemnden for revisor- og regnskapsfører-saker

Les mer
Foto: Pål Christian Linnerud, Avdelingsleder Bedrift i Conecto
Foto: Pål Christian Linnerud, Avdelingsleder Bedrift i Conecto

Driver din bedrift med kreditt og inkasso og gjør dere det riktig?

Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto