Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Nettstedet Advokatguiden.no lar deg rangere norske advokater anonymt

Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

En av Norges eldste turoperatører er konkurs

Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Konkurstall pr. bransje pr. juni 2020

- Sjekk din bransje nå !
Les mer

Frostating lagmannsrett – Kjennelse ifm konkurs-karantene

Les mer

Gårdbruker gikk konkurs

Les mer

Bilfirma slått konkurs av Skatteetaten

Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Se hvilke banker som støtter hvilke betalings-tjenester

Les mer

Her er forbruksgjelden størst

Les mer

Ny rapport om elektronisk faktura

Les mer

Corona-konkurs: Disse vil mange savne

Les mer

Verdensbanken: Den største kollapsen på 150 år

Les mer

Sverige: Konkurserna i juni minskar men stor osäkerhet råder efter coronavåren

Les mer

Danmark: konkurser

Les mer

Forsiktig økning i forbruksgjelden

Les mer

Kleskjempe kvitter seg med 1.200 butikker

Les mer

Stortinget vedtok nye regler: – Nå kan vi betale lønn og feriepenger

Les mer

Norges Høyesterett – Kjennelse ifm konkurs og inngående merverdiavgift

Les mer

Sigrid Bonde Tusviks kaféprosjekt konkurs

Les mer

Klare med sikker elektronisk signering

Les mer

Forslag til ny finansavtalelov: uklokt lovforslag

Les mer

Ryddet opp i konkursgjeld: - Hun har "løyet" om alt

Les mer

Bør du beskytte bankkortet ditt mot trådløs svindel?

Les mer

Dette har du krav på om ferieturen blir kansellert

Les mer
Foto: Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor
Foto: Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor

Antall inkassosaker går betydelig ned

Les mer

Norsk hotellkonsern slått konkurs

Les mer
Foto: Heidi Hagen Stensrud, markedssjef innenfor energi i Kredinor og Knut E. Toftner, kundeansvarlig i Kredinor
Foto: Heidi Hagen Stensrud, markedssjef innenfor energi i Kredinor og Knut E. Toftner, kundeansvarlig i Kredinor

Løsning som reduserer antall som får strømmen stengt

Les mer

Konkurser uke 29, inkl. Maribel AS, Bjellås Transport AS og Elektro-installasjon AS

Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Byggefirma med 20 ansatte gikk konkurs

Les mer

Konkurser uke 28, inkl. Kleven Verft AS, Mikkelborg Olav Travtrener AS, Ektebunad AS og Byggteknikk AS

Les mer

«Hele» Norges skolefotograf er konkurs

Les mer

Norwegian-leverandører i Sverige og Finland konkurs

Les mer

Ny arvelov skal gjelde fra nyttår

Les mer

Bakeri i mesterkokkers restaurant-konsern er konkurs

Les mer

Spesielt at banken tar seg mer betalt nå

Les mer

I løpet av fjerde kvartal blir SG Finans en del av Nordea

Les mer

Coface SA kjøpte GIEK Kredittforsikring

Les mer

Outlet gikk konkurs

Les mer

Når butikken er konkurs: Bare én betalings-metode gir rett til å få igjen pengene

Les mer

Sats sender ut inkassovarsel for omstridt abonnement

Les mer

Datoen nærmer seg: Her kutter de ut kontanter helt

Les mer
Foto: Lindorff-sjef Siv Hjellegjerde Martinsen
Foto: Lindorff-sjef Siv Hjellegjerde Martinsen

Én av fem unge tar tidlig tak i sine betalings-problemer

Les mer

Gulating lagmannsrett - Kjennelse ifm klage over utleggsforretning

Les mer

Konkurser uke 26, inkl. Det Norske Kartselskapet AS, Hudya Group AS og Smashing Burgers AS

Les mer
Foto: Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor
Foto: Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor

Inkassobrev sendes direkte til nettbanken

Les mer

Skal ha overført penger fra firmaet sitt – gikk konkurs – og risikerer nå å måtte betale erstatning

Les mer

Slik kjøper du et konkursbo

Les mer

Fristen for årsregnskapet blir utsatt

Les mer

Konkurs for 128 år gammelt elektroselskap

Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto