Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 27.10.2021

Personvernerklæring for Credit News NUF

Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.

Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.

Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.

Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.

Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2021 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA