Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Bisnode frykter konkursras i flere bransjer

Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Nye arveregler får betydning for forskudd på arv og bruk av testament

Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Konkurser uke 2, inkl. Forus Pizza AS, Stall Tor Olaf Halle AS og Eide Heavy Lift AS

Les mer

Utbetaling av feriepenger i januar

Les mer

Klesfirma gikk konkurs

Les mer

Hotellanalytiker om Stordalen-konkurs: – Det er oppsiktsvekkende

Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Betaler du for mye? Med disse enkle grepene kan du spare tusenlapper

Les mer

Gravemaskin-firma slått konkurs

Les mer

Borgarting lagmannsrett – Dom ifm krav om tilbakebetaling av uttak fra aksjeselskap

Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. desember 2020

- Sjekk din bransje nå !
Les mer

Konkurs som restrukturerings-verktøy

Les mer

Frykter konkurser hos historiske hoteller og restauranter

Les mer

Slik blir 2021 for lommeboken din

Les mer

Du finner slett ikke all gjeld i Gjeldsregisteret

Les mer

Hva sier skattereglene om alkohol?

Les mer

Forsinkelses-rente og standard-kompensasjon fra 1. januar 2021

Les mer

Flere har trøbbel med å betale de små regningene

Les mer
Foto: Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi
Foto: Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi

Nordmenn har spart rekordstor sum med Trumf: - Ta ut pengene nå

Les mer

En av Norges eldste turoperatører er konkurs

Les mer

Tenk deg godt om før du bestiller feriereisen

Les mer

Gjør bedriften klar for 2021

Les mer

Denne faktoren avgjør om du får superrente på lånet

Les mer

Skatteoppkrever-funksjonen overføres fra kommunene til Skatteetaten

Les mer
Foto: Per Einar Ruud, fagansvarlig for kreditt i Bisnode
Foto: Per Einar Ruud, fagansvarlig for kreditt i Bisnode

18 prosent nedgang i konkurser i 2020

Les mer
Foto: Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS
Foto: Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS

Modhi sikter høyt i Norden

Les mer

Ulovlig kredittvurdering - Flere saker fra Datatilsynet

Les mer

Konkurser uke 1, inkl. Havfruen Grorud Fisk AS, Hedmark Maskin AS og Blomsterteltet AS

Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto
Foto: Owe Rud, redaktør og partner i Credit News
Foto: Owe Rud, redaktør og partner i Credit News

Credit News med nye trafikk-rekorder i 2020

Les mer

Konkurser uke 53, inkl. AK Hestesport AS og Gulating Pub Gamlebyen AS

Les mer

Nå kan du endelig søke om nasjonalt ID-kort

Les mer

Har kredittvurdert ein privatperson utan rettsleg grunnlag

Les mer

Ny kompensasjons-ordning for næringslivet

Les mer

Konkurs i Endúr-datter

Les mer

Gjeldsregisteret utvider publiseringen av daglige nøkkeltall

Les mer

Bedriften hans har kjøpt «konkurs-forsikring»: – Det er en skummel tid

Les mer

Bisnode: Datakvalitet er helt avgjørende for å skape gode kunde-opplevelser

Les mer
Foto: Heidi Hagen Stensrud, markedssjef for Energi i Kredinor
Foto: Heidi Hagen Stensrud, markedssjef for Energi i Kredinor

Kredinor: Ekstra kundeoppfølging gir god uttelling blant strømkunder

Les mer

Is a debtor worth chasing?

Les mer

Krav om sterk kunde-autentisering ved betaling med kort ved handel på internett

Les mer

Konkursåpninger pr. fylke i 2020

Les mer

Unik kortbruk i 2020: – Ikke satt på noen nødbrems

Les mer

Skrekkvarsel: - Det er dramatisk

Les mer

Konkurser uke 51, inkl. Sofies Brudesalong AS, Najaden Fiskeri AS og Bamboo Dagligvare AS

Les mer
Foto: Ingjerd Grenne Thurmer, markedssjef i Kredinor
Foto: Ingjerd Grenne Thurmer, markedssjef i Kredinor

Kredinor hevder at det er viktig å bidra til høy kompetanse innenfor inkassofaget

Les mer

Overføring av person-opplysninger til Storbritannia kan fortsette som før

Les mer

81 prosent av foretakene sendte elektroniske fakturaer som ikke egner seg til automatisert behandling

Les mer

Borgarting lagmannsrett – Kjennelse ifm begjæring om midlertidig forføyning, subsidiært arrest

Les mer
Foto: Pål Christian Linnerud, Avdelingsleder Bedrift i Conecto
Foto: Pål Christian Linnerud, Avdelingsleder Bedrift i Conecto

Driver din bedrift med kreditt og inkasso og gjør dere det riktig?

Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto