Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Betalingssmell for Europris

Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Bergheim begjært konkurs: - Jeg hadde ikke annet valg

Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Konkursrush i Norge den siste uken - Her er oversikten

Les mer

Gikk konkurs for 15 år siden – nå gjør MG lavpris-comeback i Norge med Elbil

Les mer

Konkurs for 128 år gammelt elektroselskap

Les mer

Forbrukerrådet vil ha bort avtaler om variabel strømpris

Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Tøffe, men nødvendige endringer i vente for inkassobransjen

Les mer
Foto: Ruth Vogsland er leder for avregning og betalingsadministrasjon i Skagerak Nett
Foto: Ruth Vogsland er leder for avregning og betalingsadministrasjon i Skagerak Nett

Sergel: Effektiv kundehåndtering

Les mer

Rørleggerfirma gikk konkurs

Les mer

Norsk milliardær vurderer bud på Gresvig-boet

Les mer

Frisørsalong ble slått konkurs av Skatteetaten

Les mer

Dette er dårlig nytt for nordmenns ferie

Les mer

Ny bil: Skal du leie, lease eller abonnere?

Les mer

Gatekjøkken gikk konkurs

Les mer

Disse butikkene vil ikke overleve i fremtiden

Les mer

Gjelden tynger offshore-rederier. Banker åpner for å ta over skip

Les mer

Uendra tal på konkursar i 2019

Les mer

Leverandør venter milliontap som følge av Gresvig-konkurs

Les mer

Personlig ansvar som styremedlem i AS

Les mer

Postnord kan gå konkurs

Les mer

Advarsel: - Du kommer ikke til å se resesjonen før det er for sent

Les mer

Danske Bank tilbød gullbarrer til rike russere

Les mer

Ønsker du å pensjonere deg tidlig? Slik gjorde andre det

Les mer
Foto: Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor
Foto: Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor

Inkassobrev sendes direkte til nettbanken

Les mer
Foto:(f.v.) Adm. dir. Sven Ingebretsen i Sergel Norge og Isak Åsbrink,CEO i Legres (Sergel Group)
Foto:(f.v.) Adm. dir. Sven Ingebretsen i Sergel Norge og Isak Åsbrink,CEO i Legres (Sergel Group)

Med Sergel inn i fremtiden

Les mer
Foto: Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor
Foto: Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor

Ny styreleder i Virke inkasso fra Kredinor

Les mer
Foto: Aleksander H. Nordahl, leder Virke Inkasso.
Foto: Aleksander H. Nordahl, leder Virke Inkasso.

Inkassobransjen innrømmer at den har feilet

Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Så mye må du spare daglig for å bli pensjons-millionær

Les mer

Lerow melder oppbud – inntil 70 ansatte rammes

Les mer

Christen Ager-Hanssens Metro mot konkurs

Les mer

Kiosk-gigant nedbemanner med 30 ansatte

Les mer

Norsk betalingsaktør tar opp kampen mot Klarna

Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. januar 2020

- Sjekk din bransje nå !
Les mer

Ryddet opp i konkursgjeld: - Hun har "løyet" om alt

Les mer

Kronen raser mot nye bunnnivåer

Les mer

Nå skal de endre inkassobransjen: Varsler massive oppsigelser

Les mer

Kassasystemer med produkt-erklæring

Les mer

Ekspert spår prisras etter konkurs

Les mer

Nordmenn har 1,5 milliarder kroner på Trumf: - Ta ut pengene nå

Les mer

Mastercard utvikler betalingssystem ut fra hvordan du går

Les mer

Positiv økonomisk fremtidstro preger nordmenn i starten av nytt tiår

Les mer

Juss-Buss: Ofre for bankID-svindel er nesten rettsløse

Les mer

8 tips når du skal starte egen bedrift

Les mer
Foto: Inkassobransjens nestor, Baard Sig. Bratsberg, på Kredinors Energiseminar 2019
Foto: Inkassobransjens nestor, Baard Sig. Bratsberg, på Kredinors Energiseminar 2019

Nytt lovgivningsrace på kredittområdet - Hvordan store lovendringer påvirker oss

Kredinors Energiseminar 2019
Les mer
Foto: Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør i Sergel Norge
Foto: Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør i Sergel Norge

Hva gjør du hvis for eksempel mobil- eller strøm-abonnementet lukkes på grunn av en ubetalt regning?

Les mer

Aldri før har så mange norske nettbutikker gått konkurs

Les mer

Ugift? Da får du lavere kredittscore

Les mer

Kleskjede med 51 butikker legges ned

- 300 ansatte blir berørt
Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto