Nyhetsbrev fra Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Personvernerklæring for Credit News NUF
 
Credit News NUF, heretter kalt Credit News, driver nyhetsformidling innenfor praktisk økonomi og pengestrøm for næringslivet. Credit News oppbevarer personopplysninger som er nærmere beskrevet under. Credit News er behandlingsansvarlig for innsamlede opplysninger.
 
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg gi tilgang til våre produkter og tjenester og for å kunne sende relevant informasjon. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.
 
Personopplysninger innhentet av Credit News blir ikke delt med tredjepart, men Credit News kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.
 
Man kan melde seg på Credit News’ nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@creditnews.no. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
 
Ifølge personopplysningsloven har du rett til fullt innsyn i innsamlede opplysninger om deg, samt rett til å forlange dine personopplysninger rettet eller slettet. Du kan også når som helst trekke tilbake et tidligere gitt samtykke. Ta kontakt med Credit News på personvern@creditnews.no for å få innsyn i og eventuelt endre/slette opplysninger om deg.
 
Credit News er bundet av og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven. Skulle du mene at Credit News ikke har tatt tilstrekkelig hensyn til dine rettigheter nedfelt i personopplysningsloven, kan du klage til gjeldende tilsynsmyndighet. Nærmere informasjon om dette finnes på Datatilsynets hjemmesider www.datatilsynet.no.
 
 
 

Tre klassiske, økonomiske feller for kvinner

Les mer
Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Ja, sånn gjør vi det ikke hos Conecto!

Oslos gjeld eksploderer: Dette kan bli farlig

Les mer
Nyhet! - Vipps på Sergel Link, gjør det lett å betale krav.

Salgsrushet fortsetter for Kid

Les mer

Musikkjede slår seg konkurs

Les mer

Superdry-kjeden konkurs

Les mer

Konkurstall pr. bransje pr. september 2019

- Sjekk din bransje nå !
Les mer
Kredinor - Film - Betal Nå

Hvorfor du bør velge elbil som firmabil

Les mer

Kleskjede med 51 butikker legges ned

- 300 ansatte blir berørt
Les mer
Foto: Advokat Bjørn Ove Myhrsveen i Conecto
Foto: Advokat Bjørn Ove Myhrsveen i Conecto

Kreditors beslagsrett

- Advokat Bjørn Ove Myhrsveen på Connecting Bank/Finans 2019
Les mer

Dette er frynsegodene du bør be om på jobben

Les mer

Norges Høyesterett – Kjennelse ifm fortrinnsrett i konkurs

Les mer

H&M-rival Forever 21 søker konkurs-beskyttelse

Les mer

Lav eller negativ rente i årevis – kanskje i tiår

Les mer

Nå er det ikke bare å "vippse" i vei

Les mer

En ny verden. Nye kompetanse-behov

Les mer
Foto: Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor
Foto: Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor

Kredinor: Stadig flere betaler inkassogjelden med mobilen

Juni er den beste betalingsmåneden i året, med en «all time high» i bruken av mobil og den enkle betalingsløsningen Betal nå fra Kredinor, hvor sluttkunden kan gå til direkte betaling med Vipps eller kort
Les mer

PayPal bekrefter – trekker seg ut av Facebooks krypto-prosjekt

Les mer

Færre nordmenn leaser bil

- tallet på nordmenn som har valgt å privatlease bil, har gått kraftig ned i årets første halvår
Les mer

Konkurs i 2008 - ti år senere er Notar en suksesshistorie

Les mer

FN varsler: går mot konkurs

Les mer

Nå går vi inn i en ny bankvirkelighet

Les mer

Nordisk samarbeid om forbruker-utfordringer

Les mer

Knusende om kontanter

3 av 5 vil ikke bytte ut kontanter
Les mer
Foto:(f.v.) Adm. dir. Sven Ingebretsen i Sergel Norge og Isak Åsbrink,CEO i Legres (Sergel Group)
Foto:(f.v.) Adm. dir. Sven Ingebretsen i Sergel Norge og Isak Åsbrink,CEO i Legres (Sergel Group)

Med Sergel inn i fremtiden

Les mer
Foto: Advokat Glenn Lorentzen i Conecto
Foto: Advokat Glenn Lorentzen i Conecto

Nytt på nytt – nytt fra lovgiver, rettspraksis og Finans-klagenemda

Les mer

Danmark: Gældsstyrelsen hyrer Kredinor til at inddrive SU-gæld

Les mer
Foto: Inkassobransjens nestor, Baard Sig. Bratsberg, på Kredinors Energiseminar 2019
Foto: Inkassobransjens nestor, Baard Sig. Bratsberg, på Kredinors Energiseminar 2019

Nytt lovgivningsrace på kredittområdet - Hvordan store lovendringer påvirker oss

Kredinors Energiseminar 2019
Les mer
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto

Vaktmesterfirma gikk konkurs

Les mer

Veterinær slått konkurs

Les mer

30 måter du sløser bort pengene dine på

Les mer

Byggefirma slått konkurs

Les mer

Travselskapet: Kan gå mot konkurs og oppsigelser

Les mer

Luksusfellen gjennom 20 sesonger: Dette er fylkene med flest og færrest deltakere

Les mer

Forslag til ny kreditt-opplysningslov

Les mer

Coop har best omdømme blant de største norske bedriftene

Les mer
Foto: Ken Andersen kredittavdelingsleder i Komplett Group
Foto: Ken Andersen kredittavdelingsleder i Komplett Group

Komplett om den viktige kundereisen

- nettgiganten har valgt Sergel som samarbeidspartner, og her deler Ken Andersen i Komplett Group sine erfaringer
Les mer

Aksjeselskap er mer robuste enn enkeltmanns-foretak

Les mer

Ønsker du å bli kvitt kredittkortgjeld raskt?

Les mer

Slik pruter du på bilen

Les mer

Kriserammet Bang & Olufsen bytter toppsjef

Les mer

Skattetrikset for deg som er gift

- dette har ektefeller og samboere rett til å fordele av fradrag
Les mer

Gjennomsnittlig fortjeneste ved å bruke ERP i store bedrifter

Les mer

Personlig konkurs med 14,8 millioner kroner i gjeld

Les mer
Foto: Iren Rutle, Direktør forretningsutvikling i Conecto
Foto: Iren Rutle, Direktør forretningsutvikling i Conecto

Conecto: Gir digitale betalings-løsninger et overvåkings-samfunn?

Mange frykter at Big Data er det nye Big Brother. Betalingstjenester er fulle av data, og tett regulert i Norge. Men hva med andre land? Hva skjer i Kina? Har utviklingen der noen relevans for norske forhold.
Les mer
Foto: Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør i Sergel Norge
Foto: Sven O. Ingebretsen, administrerende direktør i Sergel Norge

Hva gjør du hvis for eksempel mobil- eller strøm-abonnementet lukkes på grunn av en ubetalt regning?

Les mer

Namsfogden frykter flom av gjeldssaker

Les mer

Kan en nettbutikk be om mitt fødselsnummer?

- virksomheter kan kreve fødselsnummeret ditt hvis du handler på kreditt
Les mer

Gjelden til Ola Nordmann vokser

Les mer
   
 
 
 
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Smarterebetaling.no er en blogg fra Conecto