Let`s pay – lekende lett betaling fra Kredinor
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.06.2021
Foto: Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS

Modhi sikter høyt i Norden

For å bli en enda tydeligere totalleverandør av inkassotjenester i Norden, samler Modhi Finance AS nå alle sine datterselskaper i Norge, Sverige og Finland under samme merkevare: Modhi.

- Vi har i løpet av 2020 tatt grep for å bli en av Nordens ledende leverandører innen inkasso- og porteføljekjøp for finansinstitusjoner og større virksomheter som yter kreditt til sine kunder og forbrukere, sier Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS.

- Vi har etablert en felles driftsplattform i alle selskapene våre, som betyr at vi allerede er godt i gang med virksomheten i de nye selskapene våre i Finland og Sverige. Fra før er vi godt posisjonert i det norske markedet.

Samles under felles merkevare i Norden: Modhi har klare ambisjoner om vekst i våre nye satsningsområder i Norden. Som et ledd i denne strategien, er det også viktig for oss å bli enda mer synlige som en tydelig nordisk aktør i markedet, understreker Eek-Johansen. 8. desember samles derfor virksomheten under ett felles navn. Kilde: mynewsdesk.com

Les mer

08.12.20
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2021 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA