Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024

Nettstedet Advokatguiden.no lar deg rangere norske advokater anonymt

Advokatguiden.no skal omfatte mer enn 10.000 jurister som praktiserer i Norge.

Det nye nettstedet lar besøkende søke opp og rangere advokater etter en rekke kriterier, som blant annet ferdigheter, kvalitet på arbeidet, tilgjengelighet og kommunikasjon.

Advokatguiden anmoder besøkende om å legge igjen vurderinger av jurister de har benyttet tidligere. Det være seg advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere.

Søkeresultatene kan sorteres blant annet på juridisk fagområde, sted, pris og språk. Det oppgis at tjenesten omfatter alle advokater som praktiserer i Norge.

Ble selv advokat: Andersen er kjent for å ha solgt nettsamfunnet Biip.no for 76 millioner kroner i 2008, ifølge pressemeldingen. Salget skal ha utløst et skattekrav i millionklassen. Det motiverte ham til ta jusstudier ved Universitetet i Oslo, som ble fullført på halv tid. I 2015 vant han skattesaken mot Skatt Øst. Siden jobbet han som advokat i advokatfirmaet Berngaard. Gründeren forlater nå den stillingen for å jobbe fulltid med sin nye nettportal, som han mener bransjen er overmoden for. Kilde: Erling Løken Andersen/digi.no/msn.com

Les mer

11.05.20
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA