Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024

Fortsett å handle! - Både mennesker og samfunnet trenger å komme til hektene igjen – raskt!

Bisnode: Å støtte samfunnet gjennom aktiv handel under Covid-19 krever tillit, samarbeid og sanntidsdata. Covid-19 er her - nå og i overskuelig fremtid. Både mennesker og samfunnet trenger å komme til hektene igjen – raskt!

Data- og analyseselskaper har en vesentlig rolle i denne prosessen. Sammen må vi delta i dugnaden for å hjelpe samfunnet med å komme seg videre. Behovet for oppdaterte kredittdata i sanntid er viktigere enn noen gang. Vi må aktivere handel - ikke hindre det. En måte å understøtte dette på er ved å bruke kredittinformasjon.

KREDITTSCORE OG RATING ER MYE MER ENN HISTORISK INFORMASJON: En vanlig misforståelse er at kredittscore og rating bare baseres på historiske data. Selvfølgelig er også de historiske dataene fortsatt valide; bedrifter med solid økonomi og god likviditet har større sannsynlighet for å overleve denne krisen. Imidlertid er kredittmodellene basert på så mye mer enn historie.

Ta disse eksemplene: hvert 15. sekund er det en endring i betalingsatferd, hvert minutt registreres en betalingsanmerkning, hvert 5. minutt avvikles eller slås en virksomhet konkurs – samtidig startes mange foretak og hvert 15. minutt bytter et selskap eierskap.

Bisnode har i årevis samlet oppdatert informasjon fra tusenvis av kilder. Vi fortsetter å ta vårt ansvar og vil gi deg tilgang til disse dataene. Så lenge du lover å bruke den for å muliggjøre handel. Sammen. Kan vi. Kilde: Liv Anne Holst/Bisnode.no

Les mer

08.05.20
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA