Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024

Turbulens rammer næringslivet: Dette kan redde din bedrift fra konkurs

- av Liv Anne Holst, Head of Marketing & Communications Norway, Bisnode Norge AS

For mange bedrifter er det nå økonomisk krise og et spørsmål om å være eller ikke være. Manglende orden på kreditter og økonomi øker risikoen for din bedrift. For å minimere konsekvensene for næringslivet gir Bisnode nå nye kunder gratis tilgang til kredittsjekk av virksomheter.

Hele verden står midt i en dramatisk pandemi som skaper stor usikkerhet overalt, og følgene av tiltak som gjøres for å bremse spredning rammer også næringslivet hardt. Det er viktigere enn noensinne å holde hjulene i gang, og hver og en av oss må bidra til å minimere både de menneskelige og økonomiske konsekvensene. Derfor gir Bisnode nye kunder inntil 1000 søk på næringsvirksomheter i løpet av fire uker – uten andre forpliktelser enn at lovpålagt gjenpartsbrev til enkeltmannsbedrifter belastes kunden.

– Det er mange bedrifter som ikke bruker noen form for kredittsjekk i dag, og i den situasjonen vi står i nå løper de for stor risiko, sier analysesjef i Bisnode Norge, Kari Mette Almskog.

Ved å ikke kredittsjekke kundene dine har du heller ikke oversikt over hvilke bedrifter som har betalingsevne, og hvilke som ikke har det. I slike tilfeller risikerer du rett og slett at du ikke får betalt for varer eller tjenester du har levert.

Med Bisnode CreditPro får du inntil 1000 søk på næringsvirksomheter. Kilde: blogg.bisnode.no

Les mer

20.03.20
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA