Let`s pay – lekende lett betaling fra Kredinor
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.06.2021
Foto: Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor

Inkassobrev sendes direkte til nettbanken

Enda enklere å betale inkassogjeld.

Kredinor har tilrettelagt for den nye generasjonen efaktura, og sendte som første inkassoselskap i Norge, inkassobrev direkte til kundenes nettbank mandag 3. februar 2020. Mer enn 3,2 millioner nordmenn kan motta efaktura. Potensialet for å sende inkassobrev i den nye kanalen er derfor stort blant de mer enn 8,1 millioner inkassobrevene Kredinor sender ut årlig.

–Kredinor jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby løsninger som gjør det enklere for sluttkunden å betale, og raskere for oppdragsgiver å få betaling for varer eller tjenester, sier Petter Gjeitnes, forretningsutvikler i Kredinor.

Løsningen som muliggjør forsendelse av inkassobrev direkte til nettbanken er utviklet i samarbeid mellom inkassobransjen, Nets og PostNord Strålfors. Kredinor er det første inkassoselskapet som tar i bruk løsningen. Tidligere ble samtlige inkassobrev sendt per post eller til digipost fra Kredinor. Det innebærer en betydelig forenkling når inkassobrevene nå kan sendes direkte kundenes nettbank, ferdig utfylt med betalingsinformasjon.

En helintegrert digital verdikjede med Nets og PostNord Strålfors: Løsningen er utviklet i samarbeid med Nets og PostNord Strålfors som Kredinor har samarbeidet med i en årrekke. De fasiliterer forsendelsen basert på innholdet som kommer fra Kredinor. PostNord Strålfors har ansvar for dokumentet som distribueres til kanalene, deriblant efaktura kanalen. Nets har ansvar for distribusjonskanalen inn mot Nett- mobilbank eller annen digital kanal som kan motta eFaktura. Kilde: kredinor.no

Les mer

05.02.20
Smarterebetaling.no er en blogg fra Modhi
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2021 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA