Credit News Kurs og Konferanser

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Norsk Kredittforum - Om kredittpolicy i krisetider

Invitasjon til frokostmøte og Generalforsamling
Vi har gleden av å invitere frokostmøte og Generalforsamling i Norsk Kredittforum den 4. juni kl. kl. 08.30-10.30. Med bakgrunn i den pågående koronaepidemien vil Per Einar Ruud bidra med et innlegg rundt tema kredittpolicy i krisetider. Han er en av bransjens mest erfarne fagpersoner innenfor kredittfaget, og har bl.a. erfaring fra tidligere kriser, helt tilbake til bankkrisen på slutten av 1980-tallet. I tillegg vil vi også kommentere rundt ny inkassolov som myndighetene etter all sannsynlighet har konkludert med innen 4. juni.
Les mer - Norsk Kredittforum - Program 4. juni 2020
25.05.20
 

Kredinor energiwebinar 3. juni 2020

Kredinor inviterer til energiwebinar!
“Hvordan påvirker fremtidige avtalevilkår nettselskapenes reguleringsmodell? Inkassobransjen står overfor store forandringer i rammebetingelser, og en ønsket retning fra myndighetene er at kreditor i større grad skal bære noe av risikoen og kostnaden i forbindelse med inndrivelse av pengekrav.”
Vi har invitert Patrick Narbel i AFRY til å forklare hvordan dette vil slå ut i nettselskapenes reguleringsmodel. Velkommen! Kilde: kredinor.no
Les mer
12.05.20
 

Sverige: Kreditchefs-forum

Kreditföreningen i samarbete med Credma tar ett initiativ till att skapa ett forum för kreditchefer med anledning av det rådande ekonomiska läget. Till en början bjuder vi in till digitalt möte via Zoom. Vår ambition är att vi ska träffas fysiskt regelmässigt när situationen tillåter det. Kilde: credma.se
Les mer
06.05.20
 

FCIB’s International Credit & Risk Management online course (ICRM)

FCIB’s International Credit & Risk Management online course (ICRM) is a comprehensive, in-depth 13-week course designed to educate entry-level professionals as well as senior-level executives about the intricacies of global credit and risk management. Kilde: fcibglobal.com
Les mer
29.04.20
 

Norsk Kredittforum - Invitasjon til frokostmøte og General-forsamling

Få en god start på dagen med frokost og faglig påfyll i Norsk kredittforum
Vi har gleden av å invitere til årets første frokostmøte 19. mars kl. 08.30-10.30, som etterfølges av Generalforsamling i Norsk Kredittforum kl. 10.30-11.00.
Vi får ferskvare om ny inkassolov ved Alexander Holand Nordahl som er leder av Virke inkasso, inkassobransjens interesseorganisasjon. I tillegg får vi et spennende innlegg ved Maria Edvardsen som er avdelingsleder og konsulent i Transcendent group, som vil ta for seg området styring og kontroll innenfor PSD2.
Les mer - Program 19. mars 2020
03.03.20
 

Norsk Kredittforum 2020 - velkommen til frokostmøter og general-forsamling

Vi i Norsk Kredittforum har gleden av å invitere medlemmene til frokostmøter og Generalforsamling. I tillegg jobber vi med kursmoduler for kredittfaglig oppdatering og utvikling. Det vil vi informere mer om under Generalforsamlingen den 19. mars 2020. Kilde: kredittforum.no
Les mer
06.02.20
 

Få en god start på dagen med vinneren av Kredittprisen 2019 og to gode gründerhistorier

Vi gleder oss til en rikholdig start på dagen hvor vi får høre Runar Bystrøm i Hertz fortelle om bakgrunnen som ledet til at han ble kåret til vinner av Kredittprisen 2019. I tillegg kommer Norges spenstigste gründer innenfor konferanser, Christoer Omberg, daglig leder i Oslo Businessforum. Sist, men ikke minst får vi et innlegg ved en annen gründer, Knut Magnus.
Jacobsen i crowdfundingselskapet Kredd, som har tatt mål av seg å snu opp-ned på nansmarkedet i Norge.
Påmelding - Norsk Kredittforum på Facebook, Eventbrite
Les mer - Program 5. desember 2019
18.11.19
 

PwCs Arbeidskapital-dag 2019

Dato: 28. november 2019 kl. 08:30 - 13:00. Sted: PwC-bygget i Bjørvika, Dronning Eufemias gate 71, Oslo.
Målgruppe: CFOer, Finansdirektører, Business Controllere, Økonomisjefer, Controllere Pris: Ingen seminaravgift Servering: Registrering og kaffe fra kl. 08:30 og avsluttes med mat og mingling.
Les mer
14.10.19
 

Norsk Kredittforum: Velkommen til frokostmøte, 5. september

- du får høre om en storstilt mobilisering for å lære unge mer om privatøkonomi - pluss at du får innsikt i hva som skal til for å bygge et godt compliancesystem
Vi kårer også årets kredittsjef. Vi starter med frokost kl. 08.30 og avslutter kl. 10.45.
På vårt siste frokostmøte før sommeren fortalte økonomiekspert og programleder Lene Drange om sitt arbeid for og med folk som havner i Luksusfellen. Denne gangen forteller fagsjef Hilde E. Johnsen i Finans Norge, om undervisningstilbudet som gis gjennom Skolemeny-nettverket for unngå at unge havner i Luksusfellen. I tillegg får vi en innføring i hvordan vi skal bygge et godt compliance system, fra partner Anne Christine Wettre i Advokatfirmaet Ræder.
Velkommen til frokost fra kl. 08.30 på Louise, Aker Brygge. Frokostmøtet er kostnadsfritt for medlemmer i Norsk Kredittforum, og koster kr 650,-, for ikke-medlemmer. Påmelding til post@kredittforum.no.
Les mer
19.08.19
 
Foto: Arthur Buchardt

Arthur Buchardt på Conectos Connecting Bank/Finans

- Årets Connecting Bank/Finans gikk av stabelen 22-23. mai. Stedet var Wood Hotel – også kalt Mjøstårnet – i Brumunddal
Hotellet som åpnet dørene i mars 2019 er verdens høyeste trehus og troner 86 meter over bakken. Bygget er basert på kortreiset materiale i moderne design. Hva var vel mer naturlig for Conecto enn å invitere forretningsmannen, eiendomsutvikleren, hotellmagnaten og brumunddølen Arthur Buchardt, mannen bak det hele, til å fortelle om eventyret, «fra ide til virkelighet».
Buchardt fortalte levende og humoristisk om hvordan ideen om Mjøstårnet kom. – Det var knyttet til alle politikernes oppfordringer om det grønne skiftet, miljøhensyn, bærekraft og at ting skal være kortreist. Og da skulle det bli et levende eksempel på akkurat det. Trematerialet (limtre) som er brukt til å bygge hotellet kommer fra Ringsaker.
Buchardt fortalte at det var tilfeldigheter som fikk han til å bli forretningsmann. Jeg begynte i min eks-svigerfars rørleggerbedrift i Brumunddal etter at jeg begynte på BI, og så begynte jeg med eiendom, etter å ha solgt bedriften til ABB, på 70-tallet.
Den viktigste drivkraften, i en alder av snart 71 år, er fremdeles å ha det moro. Pluss å skape noe som er viktig for lokalsamfunnet.
Les mer om Mjøstårnet her: https://www.bing.com/videos/search?q=Mj%c3%b8st%c3%a5rnet&view=detail&mid=BBC150BC2DFB81423594BBC150BC2DFB81423594&FORM=VIRE
Les mer
29.05.19
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News