Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Er du Kredinors nye data scientist?

Synes du det er spennende å bruke store datamengder for å tolke atferd - Kredinor har Norges største database innenfor inkassoområdet.
Om stillingen: Vi søker en data scientist eller tilsvarende, med mer enn 3 års erfaring, som ønsker å arbeide i skjæringspunktet mellom statistikk, økonomi og sosiologi. For oss er det også interessant å snakke med deg som har ytterligere års arbeidserfaring – gjerne fra forskning eller lignende institusjoner.
Du har i tidligere roller jobbet med håndtering av store datamengder, og synes det er givende å transformere informasjon fra strukturerte og ustrukturerte kilder til anvendbar forretningsinnsikt.
Les mer
10.09.19
 

Stilling ledig i Danske Bank

Ønsker du å bidra til effektive og gode prosesser på kredittområdet til Danske Bank?
Vil du være med og videreutvikle Norges utfordrerbank? Danske Bank har en sterk markedsposisjon i bedriftsmarkedet i Norge. Vi har hatt en sterk vekst de siste årene og har store ambisjoner om å kapre ytterligere markedsandeler. Corporate Credit Norway er en del av Group Risk Management som har det overordnede ansvaret for risikostyring i Danske Bank konsernet. Kredittrådgiverne er lokalisert i Oslo og Trondheim.
Kredittavdelingen har det overordnede ansvaret for at banken har effektive og gode prosesser på kredittområdet og ivaretar kredittrisikoen i bankens portefølje. Danske Bank søker en Senior Credit Consultant for å forsterke og videreutvikle det faglige miljøet i Corporate Credit Norway.
Les mer
23.08.19
 

Ledig stilling i SpareBank 1 Østlandet

Kreditt- og digitaliseringskonsulent bedriftsmarked (BM) kredittstyring
Vi søker en person som har god forståelse om kredittarbeid på BM og samtidig trigges av å arbeide medeffektivisering, digitalisering og endringsprosesser.
Den rollen vi nå skal fylle vil ha et særskilt ansvar for utvikling, implementering og oppfølging av BM sine prosesser, modeller og systemer for lånesøknadsbehandling for små og mellomstore bedriftskunder (SMB).
Dette innebærer tett samarbeid med andre enheter på BM, andre relevanteenheter i organisasjonen og i SpareBank 1 alliansen. Rollen skal også være en pådriver for forenkling og effektivisering i kredittarbeidet, herunder kalibrering, opplæring og implementering av arbeidsmetodikk og nye modeller.
Avdeling BM Kredittstyring teller 10 medarbeidere og er organisert som to team. Den som ansettes skalrapportere til teamleder Innvilgelse og lønnsomhet. Arbeidssted er Hamar eller Oslo. Noe reising må påregnes.
Les mer
20.08.19
 

Overvåk Kredinor Finans søker saksbehandlere på heltid

Overvåksavdelingen i Kredinor behandler krav hvor det tidligere ikke har vært rom for løsning
Avdelingen består av 6 forskjellige saksbehandlerteam som til sammen behandler alle typer saker som kommer til overvåk.
Kredinor Finans er et team i vekst som behandler egenkjøpte porteføljer innenfor bank- og finans. I den forbindelse søker vi etter en positiv og initiativrik person som liker å skape gode resultater og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Les mer
30.07.19
 

Er du vår nye Credit Controller?

Stilling ledig hos Sperre Industri AS
Er du klar for nye utfordringer og ønsker å jobbe i et spennende selskap med kunder over hele kloden?
Mye av vårt salg skjer på kreditt, og arbeidet med kredittvurdering og oppfølging av kunder og utestående fordringer er svært viktig og et satsningsområde.
Vi søker etter deg som har god risikoforståelse og kredittfaglig kompetanse og har lyst å arbeide i et internasjonalt miljø, trives i en hektisk hverdag, er proaktiv og tar eierskap i jobben din, er både en god lagspiller og jobber godt selvstendig, er strukturert og samtidig nøyaktig og uredd.
Les mer
26.06.19
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News