Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

På jakt etter spennende stilling som kreditt-medarbeider?

Stilling ledig hos Motek AS.
Vi søker nå en engasjert og motivert Kredittmedarbeider til vår økonomiavdeling. Som kredittmedarbeider blir du en del av et team på 11 dyktige kolleger innenfor økonomi og controlling.
Stillingen vil være et sentralt kontaktpunkt i avdelingen mot salgsorganisasjonen og butikkleddet i forhold til kredittgivning og inndrivelsesprosessen.
Les mer
10.01.20
 

Vi søker en faglig dyktig Credit Controller til vår regnskaps-avdeling

Stilling ledig hos Schenker AS.
Schenker AS søker en faglig dyktig Credit Controller til vår regnskapsavdeling i Oslo. Vi ser etter deg som har gode analytiske evner, ser og forstår helheten bak tallene. Stillingen har stor faglig bredde og man vil jobbe i nær kontakt med vårt markedsapparat. Stillingsinnholdet kan endre seg over tid, basert på hvilke utfordringer avdelingen og bedriften står ovenfor.
Les mer
26.11.19
 

Stilling ledig hos E.A.Smith AS

Teamleder Kreditt: Vi søker en faglig dyktig og operativ teamleder for vår kredittavdeling som i dag består av to erfarne kredittkonsulenter. Selskapets kundemasse er økende og kredittavdelingen skal ivareta selskapets kredittpolicy og yte god service til selskapets selgere og kunder. Stillingen vil innebære utstrakt kontakt med våre kunder i samarbeid med våre selgere.
Les mer
12.11.19
 

Stilling ledig i Sparebanken Øst

Vi søker dyktig leder til vår innfordringsavdeling.
I 1843 fikk Sparebanken Øst konsesjon av Kongen, mens vi jobbet fra en gård i Skotselva. Vi er fortsatt en bank med stolte tradisjoner og et hjerte for lokalmiljøet, som nå skal bygge videre med vår nye leder for innfordringsavdelingen.
Som leder for vår innfordringsavdeling, har du en viktig rolle for å sikre bankens verdier. Du vil lede et team, som skal jobbe for å følge opp misligholdte engasjementer, ovenfor våre bedriftskunder og private kunder. Du vil bli en del av et kredittmiljø, med mange flinke fagfolk.
Les mer
28.10.19
 

Stilling ledig hos Bolig & Finans

Er du løsningsorientert? Bolig & Finans søker kundeansvarlig for inkassolån.
Arbeidsoppgaver: Rådgivning og utgående salg innenfor privatmarkedet Samle sammen dokumentasjon fra kunder og finner helhetlige gode løsninger. Tar individuelle kreditt- og riskvurderinger av kundens økonomiske situasjon. Tar ansvar for egne resultater og bidrar til at Bolig & Finans når sine mål. Daglig kontakt med egne kunder. Etablere og ivareta egen portefølje
Les mer
14.10.19
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News