Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Er du Viking sin nye kredittsjef?

Stilling ledig hos Viking Assistance Group.
Viking Assistance Group søker en dyktig og strukturert Kredittsjef til sine kontorer i Oslo. Du vil bli del av et internasjonalt konsern i vekst og bli utfordret i et spennende miljø. Stillingen vil bli en del av CFOs ledergruppe og rapporterer til Group Finance Manager.
Les mer
10.07.20
 

Stilling ledig som Daglig leder i Orkla Credit AS

Vi søker en inspirerende leder som motiveres av å drive selskapet gjennom endringer og legge til rette for videre vekst. Du skal styrke vår fremtidige posisjon som et ledende selskap innen fordringsadministrasjon, og jobbe aktivt med fornyelse.
Vi ser etter deg som fremstår som tydelig, strukturert og som evner å skape engasjement. Du må være resultatorientert, ha god markeds- og forretningsmessig forståelse og evne til å gjennomføre strategiske beslutninger. Dette er en unik mulighet i en utfordrende lederstilling med resultat- og personalansvar.
Les mer
09.06.20
 

Vi søker ny kredittsjef og compliance ansvarlig. Er det deg?

Stilling ledig i Aurskog Sparebank.
Nå søker vi etter en ny kollega til et spennende og viktig område av bankens drift. Den nye medarbeideren vi søker etter skal være en operativ leder med ansvar for kreditt, depot og spesialengasjement, i tillegg til compliance.
Du vil få det overordnede ansvaret for kredittområdet. Du vil jobbe tett med de øvrige enhetene i banken, herunder gi råd og støtte til de kundeansvarlige i deres arbeid. Det tilligger stillingen å videreutvikle effektive rutiner og systemer på kredittområdet, internkontroll og rapportering innenfor compliance.
Les mer
11.05.20
 

Interessant lederstilling i Factoring Finans

- stilling ledig som Credit Manager/Risk Compliance Manager.
Om stillingen: Som Kredittansvarlig / Risk Compliance ansvarlig så rapporterer man direkte til CEO og får en viktig og sentral rolle i selskapet. Stillingen innebærer ansvar for at finansieringsforetaket ivaretar sine lovpålagte forpliktelser i forbindelse med kredittgivingen. Dette krever en selvstendig, nøyaktig og systematisk arbeidsstil.
Les mer
15.04.20
 

Stilling ledig som Credit & Finance Controller

- hos Norsk Hydro ASA
Hydro Aluminium Rolled Products er Norsk Hydros forretningsområde for valsede aluminiumsprodukter. Innenfor dette området er Hydro ledende i Europa. Produktene går til en rekke anvendelser innenfor blant annet bygg-, bil-, trykkeri- og emballasjeindustrien.
Økonomiavdelingen ved Karmøy Rolling Mill søker nå en selvstendig og faglig sterk Credit & Finance Controller. Du vil rapportere til økonomisjef og bli del av et lite, kompetent team som jobber for å ivareta økonomisk oppfølging og rapportering for valseverket.
Les mer
27.03.20
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News