Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024
Foto: Fra venstre Tor Berntsen, administrerende direktør Kredinor, Per Waldaeus, økonomisjef Handelsbanken Finans og Maria Lidström Andersson, administrerende direktør Handelsbanken Finans.

Kredinor vokser i Norden

– kjøper det svenske inkassoselskapet Kredit–Inkasso AB

Det store norske inkassoselskapet Kredinor SA har i dag signert en avtale om overtagelse av svenske Handelsbanken Finans AB sitt inkassoselskap Kredit-Inkasso AB. I tillegg er det inngått en langsiktig avtale om inkassosamarbeid mellom Kredinor og Handelsbanken.

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker med 540 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og ni avdelinger over hele landet. Etter mer enn 112 år i Norge besluttet selskapet tidligere i år å etablere Kredinor i det nordiske markedet. Kjøpet av Kredit-Inkasso AB er et ledd i etableringen i Sverige og målet om å bli ledende i Norden.

– Vi er stolte og glade over at vi har kommet til enighet om overtagelse av Kredit-Inkasso AB, sier Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor SA. – Det betyr at vi nå får en flying start på vår satsing i Sverige. Alle ansatte i Kredit-Inkasso AB vil ha jobb videre i selskapet som skifter navn til Kredinor AB. Selskapet vil være lokalisert i Stockholm og ledes av direktør i Kredinor AB, Gunilla Brunnberg. Kilde: ntbinfo.no

Les mer - Kredinor vokser i Norden

01.12.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA