Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 24.04.2024
Foto: (t.v.) Nikolai Hansen, Forretningsanalytiker og Tore Bye, Kommersiell Direktør/CCO, Sergel Norge

Sergel BI

Først ut med interaktive rapporter

Sergel BI (business intelligence) er en felles, nordisk plattform for innsikt og rapportering, til våre kunder. Der vil man få tilgang til interaktive dashboard, som raskt oppdateres ved brukerens input. Rapporteringen er basert på Microsoft Power BI, og så vidt vi er bekjent med, er vi først ute med dette i vårt marked. Dataene blir oppdatert hver dag, og hentes ut fra vårt felles nordiske datavarehus.

Våre kunder ønsker og har behov for å hente ut informasjon, gjerne fra avdelinger i flere land. Med Sergel BI får du tilgang til dette på ett og samme sted. Tjenesten gir et godt overblikk, samtidig som man kan dykke dypere ned i dataene med «drill-down», og gruppere på perioder og kundesegmenter.

Informasjon som tidligere er blitt levert i ulike rapporter med begrensninger (pdf- eller excelrapporter), er nå samlet og leveres enkelt på ett og samme sted. Sergel BI gir en innsikt som kundene våre bruker til oppfølging av kredittpolicyer, markedsstrategier, avskrivning og budsjettering, i tillegg til å følge med på Sergels resultater.

Vi har nå fullført en pilotperiode med et utvalg av kunder, og tilbakemeldingene er nå under vurdering og implementering. Den endelige løsningen ruller vi ut til kundene våre fortløpende i Q3.

20.09.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA