Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024
Foto: Jan Altersten, CEO Arvato

Ny rapport er gull verdt for nettbutikker i vekst

Flere nettbutikker søker stadig etter å vokse internasjonalt

Lokal innsikt i andre markeder og relevante råd om betalingsalternativer og risikohåndtering er en nøkkel for å lykkes. Arvato Financial Solutions lanserer nå Arvato Payments Review som gir denne innsikten. Rapporten gir landsspesifikk informasjon om betaling og risiko i 14 nøkkelmarkeder – i USA og 13 europeiske land.

Betalingslandskapet for netthandel blir stadig mer fragmentert. Betalingsmetoder varierer fra land til land og forbrukerne blir stadig mer sofistikerte. Teknologiske fremskritt og endringer i regulatoriske forutsetninger gir nye aktører muligheter til å lykkes med trygge og enkle løsninger. Denne utviklingen er støttet av mobil tilpasning og fremskritt innen teknologi som blant annet biometrisk ID. Aktører som ønsker å ekspandere internasjonalt mangler ofte innsikt inn i lokale markeder og relevante råd om betalingsmetoder og risikovurdering. Arvato Payments Review gir dette. Markedene som er representert i rapporten er Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Østerrike og USA.

«Suksess er der forberedelser og muligheter møtes» sier Jan Altersten – CEO i Arvato Financial Solutions. «Det som fungerer i ett marked er kanskje ikke overførbart til et annet. Gjør det riktig første gangen og høst suksess. Dette er grunnen til at vi har laget Arvato Payment Review – for å gi kunnskapen og innsikten man trenger når man går inn i et nytt marked.»

Foretrukne betalingsmetoder, svindel og forbrukeratferd er nøkkelinformasjon som er lett tilgjengelig i den nye rapporten fra Arvato. Man kan også se videoer med ekspertintervjuer innen temaene betaling, svindel og forbrukeradferd, videoer om hvert land og artikler om de viktigste emnene. Det lønner seg blant annet å vite at i Østerrike går konverteringen ned med over 30 % dersom du ikke tilbyr faktura i nettbutikken. Eller at i Tyskland returneres opp mot 50 % av varene bestilt på nett. Eller at de i Finland sliter med at svindel har økt med 167 % på ett år.

Arvato Payments Review er basert på en studie som er satt sammen av Arvato Financial Solutions og konsulentbyrået mm1. Funnene er bygget på sekundær forskning og analyser fra konsulentbyråer som McKinsey, BCG og AT Kearney. I tillegg er funnene basert på rapporter fra betalings- og netthandelsforeninger som Merchant Risk Council (MRC), fakta og tall om e-wallets og andre betalingsmetoder og leverandørerer, samt nyhetsartikler. Jan Florian Richard, direktør i BPO Finance, Arvato Financial Solutions, sier rapporten består av sammensatt date for å gi et mer balansert og tydelig bilde enn det en enkelt kilde kan.

Besøk Arvato Payments Review på: payments-review.arvato.com

22.05.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA