Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 24.04.2024
Foto: Besar Hiseni, produktsjef i Sergel Norge

Sergel først med direktebetaling på Vipps

- gjeld betalt på sekundet

Lettere blir det ikke; nå kan skyldnere betale med Vipps. Sergel ser at enklere løsninger øker betalingsfrekvensen, og derfor lanserer de ny løsning med Vipps. Som de første i Norge. – Vi setter av store ressurser på å videreutvikle systemene våre, og kundene skal vite at de alltid får innovative løsninger fra oss, sier Besar Hiseni, produktsjef i Sergel Norge. – Nå lanserer vi Vipps som betalingskanal, og dermed kan skyldnere gjøre opp inkassokrav ved noen kjente og raske klikk på mobilen. Betalingsløsningen er enda en ny tjeneste i det allerede godt etablerte Sergel Link, som tillater betaling via sms og e-post. De digitale identifiseringsløsningene er godt ivaretatt av Nets, som er ledende i Norden på å styrke og utvikle digital betaling.

BEST PÅ BETALING - Kravene til gjennomarbeidede betalingsløsninger er meget omfattende i vår bransje, og det ligger mange utviklingstimer bak Sergels systemer. Men vi skal være best på dette, ikke minst fordi vi ser at kravene i større grad blir innløst når betalingen kan foregå enkelt og på kjente, digitale flater. En vennlig påminnelse på sms, og et par tastetrykk for å få betalingen på plass, så er inkassogjelden innfridd, forklarer Hiseni. Sergel Norge har kundeservice i fokus i alle sine prosesser for behandling av inkassosaker. Nettopp derfor er kundebehandlerne grundig opplært i å håndtere kontakten med skyldnere. Målet er å finne en god løsning for både Sergels kunder og de som sliter med betalingen.

UNIK TILPASNING - Sergel Link kan spesialtilpasses kundenes behov. Det betyr blant annet at teksten kan justeres etter det kunden ønsker å formidle, det kan åpnes for delbetaling og det kan sendes link til betalingsside via SMS eller e-post. Sergel Link er online, og det betyr at betalingen umiddelbart registreres og er synlig. – Dette er solide og gjennomtestede systemer som svarer til de kravene det settes til oss som leverandører. Nå er Vipps lansert for enda enklere betaling, men vi nøyer oss ikke med det. Utviklerne ser hele tiden fremover, fordi vi alltid skal ligge i forkant, avslutter Besar Hiseni.

For mer informasjon om ny betalingsløsning, vennligst kontakt:

Besar Hiseni, Produktspesialist, Mob: 908 88 019, E-post: besarh@sergel.no eller Ken H. Bøien, Markedssjef, Mob: 907 50 400, E-post: ken.boien@sergel.no

Les mer - Sergel først med direktebetaling på Vipps

01.03.17
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA