Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Adm.direktør Tor Berntsen i Kredinor og President i ECA og Gunilla Brunnberg, Inkasso AB Marginalen/generalsekretær ECA, Sverige

Vellykket generalforsamling for ECA i Oslo

Kredinor var i år vertskap for generalforsamlingen i ECA (European Collectors Association).

Kredinors viktige samarbeidspartnere innenfor ECA var samlet i Oslo i uke 20. ECA ble stiftet i 1981 og Kredinor (Kreditorforeningen i Oslo) var en av stifterne. Foreningens første president var Baard. Sig. Bratsberg. ECA arrangerer generalforsamling hvert år og medlemmene bytter på å være vertskap. Sist arrangementet ble holdt i Oslo var i 2002.

I år var 20 av 22 medlemmer representert her i Oslo. Programmet inneholdt både faglig påfyll, erfaringsutveksling knyttet til inkassosaker og tid til en viktig sosial del. Medlemmene kjenner hverandre godt, noe som er viktig for å ha tillit til at mottatte saker blir behandlet på en skikkelig og ordentlig måte.

Fredag var det generalforsamling i ECA med etterfølgende foredrag. Nina Skalleberg leder av Virke Inkasso ga deltakerne innsikt i hvordan det jobbes med å påvirke beslutningstagere innenfor det politiske Norge. Det avholdes jevnlig møter med finanspolitiske talspersoner i ulike partier og viktigheten av lobbying ble understreket. Leigh Berkley president i Credit Services Association holdt et meget inspirerende foredrag med tittelen «Whats next for Collections in Europe» som inneholdt en oppdatering om EU Data Protection og om «The Future of Debt Sale».

Medlemmene fikk omvisning ved Kredinors Kundesenter – der de blant annet var imponert over at Kredinor mottar over 2 500 samtaler hver dag. I tillegg har kundesenteret en viktig utgående aktivitet hver dag for oppfølging av de som skylder penger.

I tillegg til et spennende faglig program har det vært gode sosiale arenaer med servering av norsk kortreist mat i spennende omgivelser på Dyna Fyr og Lysebu Hotel.

01.06.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA