Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 18.04.2024
Foto: Ingjerd Thurmer, kommunikasjons- og markedssjef i Kredinor.

Stor interesse for Kredinors fagseminar bank/finans

Kredinors fagseminar bank/finans 2016 ble arrangert i Oslo, 28. april

Godt over hundre av Kredinors kunder innen bank/finans-sektoren var til stede, noe som viser en sterk bransjeinteresse for dette arrangementet. Fagseminaret tar for seg, blant annet, kredittfaglige og juridiske problemstillinger for bank- og finansnæringen.

Deltakerne ble først ønsket velkommen av Kredinors adm. direktør,Tor Berntsen. Han tok blant annet for seg "status" i Norge, sett fra inkassoperspektiv.

Ketil Vangsnes, fagansvarlig advokat bank/finans i Kredinor, snakket om "Å lure en luring - Det er "ikke" lov å prøve seg!". Ingjerd Thurmer, kommunikasjons- og markedssjef i Kredinor, snakket om det viktige temaet: "Privatøkonomi inn i skolen - hvilken rolle skal inkasso spille ?".

For øvrig var velkjente, eksterne, foredragsholdere som Kjell-Ola Kleiven, Petter Schjerven og Hallgeir Kvadsheim på plass med interessante foredrag. DNBs Rune Garborg fortalte om deres store suksess med Vipps.

Seminaret ble rundet av på Astrup Fearnley Museet med omvisning og 3-retters middag i Kiefersalen; med underholdning av Nordic Tenors. Credit News vil komme tilbake med oppfølgingssaker fra seminaret. Følg med !

03.05.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA