Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 19.04.2024

EuroPark inngår strategisk og langsiktig samarbeid med arvato Financial Solutions

arvato Financial Solutions har inngått en avtale om håndtering av kontrollavgifter for EuroPark

EuroPark har valgt arvato som leverandør etter en lang anbudsprosess, hvor flere norske leverandører har deltatt. Avtalen inkluderer administrasjon og kjøp av kontrollavgifter, klagebehandling, reskontrohåndtering, inkasso og kjøp av dagens inkassoportefølje. I tillegg overtar arvato flere ansatte fra Europark-konsernet. arvato og EuroPark inngår et samarbeid på lengre sikt for å sikre kontinuitet og vekst.

«Vi er svært fornøyde med å ha inngått et strategisk samarbeid med Europark. arvato skal levere smidige og innovative tjenester og effektive prosesser med høy kvalitet som vil bidra til å skape merverdi og vekst for Europark. At vi samtidig overtar dyktige ansatte fra Europark, som kjenner forretningskritiske tjenester og prosesser fra innsiden, gjør at vi har alle forutsetninger for et langsiktig og godt samarbeid.

Denne avtalen er av stor betydning for vår vekststrategi og våre målsetninger, hvor vi satser betydelig innenfor parkering.» sier Karl Otto Aam, Country Manager i arvato Norge. «Med denne avtalen blir arvato en ledende leverandør av Business Process Outsourcing (BPO) - tjenester for parkeringsbransjen i Norge.» Kilde: arvato.com

Les mer

26.04.16
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA