Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 18.04.2024

Oppdatering av det som rører seg i og rundt kreditt-faget

- Juni 2015

KONKURSER: Tallene fra Konkursregisteret viser at det i mai ble registrert 459 konkurser og tvangsavviklinger i hele landet, mot 532 i mai 2014, dvs en nedgang på 13,7 prosent. Se forøvrig egen sak.

GJELDSREGISTER: Så er bekreftelsen kommet: Norge kan se langt etter et offentlig gjelds-register – i hvert fall med det første. I revidert nasjonalbudsjett ble det klart at regjeringen har valgt å omdisponere pengene som var satt av til et gjeldsregister til andre formål. Nå tar statsråd Horne til orde for et gjeldsregister i privat regi – uten kostnader for det offentlige.

NORSK KREDITTFORUM: Mer informasjon om foreningen og aktivitetene, på den nylig oppfreshede nettsiden kredittforum.no.

NYE AKTØRER: Det er interessant å se at nye aktører kommer på banen i inkasso og kredittopplysningsmarkedet. Hhv Hafslund og Bank2 innen inkasso og CreditSafe innen kredittopplysning. Credit News vil selvfølgelig følge med fremover.

CREDIT NEWS som faglig møteplass: "Nye" Credit News er nå er på plass og vi er litt stolte. Ros og ris imøtesees. Velkommen til nye abonnenter. Har du ikke tegnet abonnement ennå ? Gjør det da vel. Ekstra gunstig intoduksjonspris. Du får tilgang til et helt skreddersydd produkt til en meget rimelig abonnementspris.

Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA