Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.04.2024
Foto: Sami Seikkula adm. direktør i OpusCapita Norge.

Han skal lede OpusCapita i Norge

OpusCapita som er en ledende leverandør av kostnadseffektive løsninger for økonomiske prosesser har ansatt Sami Seikkula som ny administrerende direktør for selskapets virksomhet i Norge. Han vil være ansvarlig for å skape ytterligere vekst og styrke OpusCapita sin stilling på det norske markedet.

Sami Seikkula har vært ansatt i OpusCapita i 15 år og har de siste årene hatt en rekke ledende internasjonale stillinger i selskapet. Han har bl.a. ledet den globale virksomheten innenfor forretningsområdet finans & regnskap og vært ansvarlig for å integrere oppkjøpte selskaper i OpusCapita i Finland, Polen og Tyskland.

”Vi kjøpte i fjor regnskapsbyråkjeden Norian Gruppen og dette oppkjøpet har gitt oss mange synergieffekter mellom våre produkter, tjenester og eksisterende kundemasse. Med dette oppkjøpet økte vi vår kundemasse betydelig og gir oss samtidig muligheten til å tilby våre tjenester i langt større grad til små og mellomstore bedrifter. 2015 vil bli et svært interessant år for OpusCapita og vi vil presentere mange nye tjenester og løsninger”, sier administrerende direktør Sami Seikkula i OpusCapita i Norge.

Samtidig kunngjør OpusCpaita Group at de gjør forandringer i selskapets ledelse. Med virkning fra 2.mars 2015 har styret i OpusCapita Gropu utnevnt Ossi Pohjola, som ny midlertidig administrerende direktør i selskapet. Mark Kent og Ulrich Schmitt er samtidig utnevnt som nye medlemmer i selskapets ledergruppe.

OpusCapita setter nye standarder for utvikling av løsninger som effektiviserer bedrifters finansielle prosesser. Selskapet tilbyr tjenester til mer enn 10.000 kunder i mer enn 50 land. Selskapet er etablert i ni europeiske land og har 2300 medarbeidere. I 2013 hadde selskapet en totalomsetning på 260 millioner EURO. Hovedkontoret ligger i Finland.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt presse ansvarlig Dag Person på telefon 95 05 79 04

www.opuscapita.com

13.03.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA