Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Fra venstre, Tove Giske, direktør Salg og Marked i Kredinor, Karin Breen, adm. direktør i Maik AS, Espen Munch, ansvarlig for anbudsprosesser i Kredinor og Cecilie Lunde, leder av produksjonsavdelingen i Maik AS

Kredinor SA og Maik AS i nytt markedssamarbeid innen betalingsservice og inkasso

- Kredinor SA og Maik AS har signert en avtale om markedssamarbeid som vil bidra til effektivisering og reduksjon av kostnader i norske kraft- og energiselskap.

Samarbeidet går ut på at Maik og Kredinor tilbyr tjenester som kompletterer hverandre og dekker hele verdikjeden knyttet til fakturering og betaling - fra måling, avregning, fakturering og før-inkasso – til inkasso og stengeadministrasjon. I tillegg kan kundene benytte seg av Maik sine tilbud om økonomitjenester innen regnskap og lønn, samt etablering, styring og gjennomføring av ulike AMS-prosjekter. De kraft- og energiselskapene som velger å overlate hele eller deler av fakturerings- og betalingsløpet, vil frigjøre ressurser til å fokusere på sin kjernevirksomhet samtidig som de reduserer kostnadene knyttet til blant annet administrasjon og kundeservice.

- Kredinor er svært godt fornøyd med at vi nå har inngått en samarbeidsavtale med MAFI- selskapet Maik, sier Tor Berntsen i Kredinor. Vi er markedsleder innenfor området innfordring for energibransjen. Maik er et innovativt selskap som tilbyr forretningskritiske løsninger til nett og kraftselskaper i Norge. Vi er helt trygge på at vi skal levere, til Maik og selskapets kunder, innfordringsløsninger av svært høy kvalitet. Avtalen vi har inngått vil også gi begge selskap nye og store muligheter til verdifull markedseksponering. Vi er klare til å komme i gang med avtalen, avslutter Berntsen.

- Vi er veldig stolte over denne avtalen, sier administrerende direktør Karin Breen i Maik AS. - Kredinor tetter igjen huller og kompletterer våre tilbud og tjenester. De har et svært godt omdømme og mange ambassadører i kraft- og energibransjen, fortsetter Breen. Vi har vært grundige i prosessen og tenkt nøye på hvordan vi ønsker å ta Maik inn i fremtiden. Nå får vi styrket vår konkurransekraft gjennom å samarbeide med Kredinor som vi regner som de beste innen inkasso og betalingsservice. Dette er derfor den viktigste avtalen vi har inngått utenom kundeavtaler, og gir oss et viktig grunnlag for videre vekst avslutter Karin Breen.

- Det skjer mange endringer i markedet fremover, og vi jobber kontinuerlig for å være i forkant av de endringer som kommer, sier Tove Giske, direktør for salg og marked i Kredinor. - Vi har en unik posisjon i kraft- og energimarkedet med løsninger som er tilpasset våre kunder. Det gir oss likevel ingen grunn til å slappe av. Vi jobber hver eneste dag for å levere det våre kunder trenger. Avtalen med Maik gjør at vi kan tilby tjenester til kraft- og energibransjen som kompletterer hverandre og dekker hele verdikjeden knyttet til fakturering og betaling. Dette vil gi betydelig merverdi for både nåværende og nye kunder av Kredinor, avslutter Tove Giske. FOR SPØRSMÅL KONTAKT: Tor Berntsen, Adm. direktør i Kredinor. Mobil: 90534636. E-post: tor@kredinor.no Tove Giske, direktør salg og marked i Kredinor. Mobil: 93063099. E-post: tove.giske@kredinor.no Ingjerd Thurmer, markedssjef i Kredinor. Mobil: 41640797. E-post: ingjerd.thurmer@kredinor.no

FAKTA OM KREDINOR SA - Kredinor er Norges nest største inkassoselskap med en ledende posisjon som tilbyder av betalingsservice og inkasso til energimarkedet i Norge. Selskapet har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i 10 byer i Norge. Selskapet er et samvirkeforetak og eid av medlemmene. Kredinor tilbyr anerkjente kurs, seminarer og fagsamlinger samt advokatbistand - og tjenester innen fakturering, innfordring og kredittadminis¬trasjon. Kredinor er i vekst og hadde i 2014 en omsetning på mer enn MNOK 600 og ca. 495 ansatte. Kredinors styrke er lang erfaring, tung faglig kompetanse kombinert med en lettbent organisasjon som tilpasser seg kundenes behov med moderne teknologi og fremtidsrettede løsninger. Mer informasjon på www.kredinor.no. FAKTA OM MAIK AS - Maik er et serviceselskap som leverer tjenester knyttet til forretningskritiske arbeidsprosesser for nett- og kraftselskaper i Norge og har bransjens mest komplette tjenestespekter. Maik eies av Fredrikstad Energi. Selskapet omsatte for om lag 48,5 MNOK i 2013 og har 33 ansatte i Fredrikstad og på Vinterbro utenfor Oslo. Mer informasjon på www.maik.no.

17.02.15
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA