Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 23.04.2024
Foto: Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen i Finale Systemer.

Fornøyd med handelen

- Øystein Moan i Visma har nettopp signert avtalen med Eivind Simonsen, og erkjenner at det ble en ganske stor julehandel i år. Visma har ifølge konsernsjefen kjøpt det som kommer til å bli et nytt, sentralt kompetanseområde i Visma-familien.

– Finale Systemer er et meget veldrevet selskap. De er en ledende leverandør av programvare for årsoppgjør, avstemming og konsolidering. De har god lønnsomhet, og de har god kvalitet på sine produkter og tjenester. Finale kommer til å bli en av stjernene i Visma-familien, påpeker konsernsjef Øystein Moan. Han har nettopp satt sin signatur på avtalen mellom selskapene, som trer i kraft fra januar.

GJENSIDIG KONTAKT

Moan forklarer at det er gjensidig respekt og interesse som har ført de to partene sammen. – Vi har vel gått og sett på hverandre en stund, du kan si det sånn at vi lenge har hatt et godt øye til hverandre, sier Moan. 70 prosent av Finales kunder er også kunder av Visma og fremover vil fokus være på å sørge for å gi sine felles kunder enda bedre integrasjoner mellom Vismas systemer og Finales programvare. Finales kunnskap om området vil også brukes i utviklingen av nye produkter og tjenester. – Hva med de som bruker FINALE, men som ellers er konkurrenter av Visma? – De som bruker FINALE, gjør det fordi de har valgt det beste systemet levert av et sterkt fagmiljø. I Visma vil vi sammen med organisasjonen bygge videre på det gode selskapet har skapt. Vi ønsker samtidig selvsagt å utnytte synergier for selskapene ved å samordne en del, for eksempel gjennom samarbeid mellom salg og kundesupport. Vi ønsker også å utvide tilbudet til regnskapsbyråer som allerede er kunder av Visma. Og vi håper å ganske raskt få utvikle bedre integrasjoner mellom Vismas og Finales programvare, sier Moan.

TILGANG PÅ TEKNOLOGI

– Som Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon, har Visma en del å tilby på teknologisiden, som kan være nyttig for FINALE; ikke minst hva angår skybaserte tjenester, sier Moan. – Kommer dere til å si noe om kjøpesummen? – Ikke jeg i alle fall, kommenterer konsernsjef Øystein Moan i Visma.

Les mer - Finale blir datter av Visma

17.12.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA