Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 24.04.2024

2015 – her kommer vi - bli med oss, da vel!

2014 har vært et interessant år for oss i Credit News. Vi gleder oss til å ta fatt på 2015 og vil fortsette å videreutvikle konseptet. I en hektisk hverdag setter dere lesere tydeligvis pris på at vi i Credit News hele tiden følger med- og oppdaterer dere på hva som rører seg, ifm praktisk økonomi og pengestrøm. Vårt ukentlige nyhetsbrevs funksjon som "sjekkliste" blir ofte rost av våre lesere, som for tiden teller ca 75.000. I år har vi også nok en gang vokst betydelig på nett-trafikk. For en faglig møteplass og markedsplass Credit News er blitt ! Vi ser imidlertid at vi (heldigvis) har forbedrings-potensiale.

Credit News vil endre fordelingen mellom det passordbelagte og det åpne fag/tema-stoffet, i favør det passordbelagte. Utviklingen generelt er jo slik at flere og flere nettsteder blir todelt; en del for betalende brukere med "eksklusive" nyheter og en gratisdel med konkurranseutsatte nyheter. Credit News har forsåvidt, helt fra starten, vært todelt men nå er tiden inne til å rendyrke dette mye mer. Antall saker/nyheter som brukere uten passord har fritt tilgang til, vil ligge åpne i kortere tid... og vil også bli betydelig redusert.

Hva angår våre veil. priser for annonsering/profilering vil også de være de samme som i år. Be gjerne om vår produkt/prisliste for 2015. Til våre abonnenter: Takk for konstruktive innspill.

Vi ønsker alle God Jul og Godt Nytt År ! Vennlig hilsen, Tom Ottesen og Owe Rud.

Prisen for et årsabonnement (som gir full tilgang til absolutt alt, inkl. historikk og faglig sparring) vil være den samme: Kr. 960,-, eks mva.

18.12.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA