Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 23.04.2024

Personsøk i SmartCheck

– nå også med styre- og aksjonærinformasjon

Bisnodes prospekteringsverktøy SmartCheck lar deg prospektere, ta en forenklet kredittsjekk og kredittovervåke – alt i samme løsning. Men nå fokuserer Bisnodes Trude Seiffert på en ny funksjon i SmartCheck: Personsøk med masse ny, interessant informasjon.

NÅ FÅR DU OGSÅ AKSJONÆRINFORMASJON

– Med personsøk i SmartCheck kan man ikke bare finne styre og daglig leder i et selskap. Man kan også finne hvilke andre verv daglig leder har – og hvem som er aksjonærer i selskapet, en funksjon som ikke er så vanlig i slike verktøy, forteller Trude Seiffert. – Den nye funksjonen inngår nå i SmartCheck-abonnementet.

ANDRE VINKLINGER

Navn, fødselsdato, relasjon i selskapet, firmainformasjon, adresse, omsetning, årsresultat, etc – alt dette inngår nå i SmartCheck personsøk. – Den nye funksjonaliteten gir muligheter for andre vinklinger. Ved å søke på navn kan en få lister som kan eksporteres ut. Det kan også være interessant å se hvordan det går med de andre selskapene en spesifikk person har styreverv i. Når man har bruk for en fagperson, kan det være interessant å vite hvem som står bak foretaket, kommenterer Trude Seiffert.

Les mer - Personsøk i SmartCheck

27.10.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA