Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.04.2024

Fjordkraft velger Bisnode som strategisk partner

– Fjordkraft har en svært offensiv strategi, og for å vokse er vi helt avhengig av våre strategiske partnere. Så mye som to tredjedeler av våre ressurser kanaliseres via våre partnere, og vi er derfor nødt til å velge de beste på markedet, forteller finanssjef Bjørge Pedersen i Fjordkraft.

Store forventninger

– Vi har store forventninger til samarbeidet med Bisnode, som leverte best og dermed vant vår tilbudskonkurranse høsten 2013, sier finanssjefen i Fjordkraft, Norges nest største energileverandør med over 400.000kunder. Fjordkraft har erfaring med Bisnode fra før. Selskapet har fra tidligere en avtale med Bisnode-selskapet Matchit med hensyn til å skaffe nye kunder.

Vil si ”ja” til så mange som mulig

– Bisnode har gode scorekort som oppdateres kontinuerlig, sier Bjørge Pedersen. – Fjordkraft ønsker i utgangspunktet å si ”ja” til et optimalt antall kunder og ”nei” til så få som mulig. Men dette innebærer at vi kommer til å akseptere kunder hvor risiko for mislighold er større. Derfor er det viktig at overvåkingen som Bisnode tilbyr er så god at vi raskt identifiserer de kundene som krever tettere oppfølging.

Les mer - Fjordkraft velger Bisnode som strategisk partner

06.07.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA