Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.04.2024
Foto: kommunikasjonsdirektør Stig Inge Eikemo i Lindorff i Norge.

Slik blir 2014 for europeiske selskaper

- Det vil fortsatt være tøffe tider for selskaper i Europa i 2014, men noen land viser klare tegn til forbedring og optimisme, viser Lindorff European Credit Outlook (LECO).

Dette er konklusjonen fra årets LECO-undersøkelse om hvilken utvikling finansansvarlige i mellomstore og store selskaper i Europa forventer i 2014. Undersøkelsen er utført av TNS Gallup på vegne av Lindorff i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, England, Tyskland, Frankrike, Spania og Italia.

Vi gjennomførte samme undersøkelse i fjor, og da var respondentene mer pessimistiske. Men selv om det ikke ser like mørkt ut i år, forventer mange at forretningsklimaet vil fortsette å være utfordrende for selskapene i Europa i 2014, sier kommunikasjonsdirektør Stig Inge Eikemo i Lindorff i Norge.

Arbeidsledighet, krav fra EU og finanskrisen er de viktigste faktorene som styrer hva respondentene forventer i 2014. En gryende optimisme sprer i noen land i Europa. Men det er fortsatt mange land som kjenner etterdønningene av finanskrisen, og de fleste steder er det usikkerhet og skepsis som rår, sier Eikemo.

Les mer

04.03.14
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA