Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: (f.v) Tom Nøttveit, Chief Financial Officer, Telio Holding ASA, Espen Swartling, Key Account Manager, Kredinor, Wenche Larsen, divisjonsdirektør Fakturaservice, Kredinor og Tove F. Giske, kommersiell direktør, Kredinor.

Kredinor med sterk satsning i Telecom-markedet

- Som det offensive selskapet vi er og, ikke minst, med vår meget gode kjennskap til Energi-bransjen som jo er et sammenlignbart marked, er det naturlig å satse sterkt også innen Telecom fremover, uttaler kommersiell direktør i Kredinor, Tove Giske, til Credit News.

Vi satser på å skape effektive, brukervennlige, tekniske løsninger for våre kunder og det er hyggelig å kunne fortelle at Telio nå inngår et samarbeid med Kredinor. Dette er den største avtalen innenfor Telecom som er inngått i Kredinors historie, opplyser Tove Giske. Telecombransjen snur seg fort rundt og er presset på pris. Slike samarbeidspartnere er også med på å utvikle Kredinor, fortsetter Tove Giske.

Kredinor er i dag et av Norges største og ledende selskaper innen inkasso og faktureringstjenester og dekker hele spekteret av næringslivets behov for tjenester knyttet til innfordring og kredittadministrasjon. Selskapet er i vekst og hadde en omsetning på mer enn NOK 400m i 2012.

Telio er en totalleverandør av moderne kommunikasjonstjenester, og tilbyr fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbånd til både privat- og bedriftskunder. For bredbåndstelefoni står Telio sine ca. 100 000 kunder alene for mer enn 45 % av trafikken i Norge. Telio leverer også teknologi til andre selskaper, noe SkyCall-tjenesten til flyselskapet Norwegian er et godt eksempel på.

I vurderingen av ulike tilbydere vil det som regel være en samlet vurdering som bestemmer utfallet. I vår evaluering av alternative tilbydere falt valget på Kredinor, og jeg vil trekke frem gode systemer og portalløsninger både for fakturaadministrasjon og inkasso og kompetente og entusiastiske medarbeidere som viktige parametere, uttaler Chief Financial Officer Tom Nøttveit, i Telio Holding ASA, til Credit News.

I tillegg har Kredinor vært flinke til å videreutvikle tjenester, og for eksempel vil vi etterhvert kunne tilby våre kunder en mobil app for status på utestående fakturaer med betalingsmulighet. I Telio er vi svært resultatorienterte, og kommersielle betingelser er en viktig del av det hele. Til slutt hører det med til historien at vårt datterselskap NextGenTel har vært fornøyd kunde av Kredinor i flere år, sier Chief Financial Officer Tom Nøttveit i Telio Holding ASA avslutningsvis til Credit News.

22.10.13
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA