Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 25.04.2024

Finale-stipend for støtte til masteroppgave

Finale Systemer as har etablert et stipend for å fremme rekruttering til studier innen fagfeltene regnskap, forretningsjus og informatikk

Målgruppen for stipendet er studenter som er i ferd med å velge tema for sin masteroppgave innen et av de nevnte fagområdene. Stipendet er på inntil kr. 25.000, og vi deler ut inntil 4 stipender årlig. Stipendets formål er å fremme rekruttering til studier innen fagfeltene regnskap, forretningsjus og informatikk. Stipendet skal tildeles studenter som arbeider med sin mastergrad innen et av de nevnte fagområdene, forteller markedssjef Ola Odden til Credit News.

– Det aller beste er jo hvis noen av studentene kombinerer disse fagfeltene, sier Finale-direktør Eivind Simonsen. Det var han selv som kom med ideen til stipendet, og ideen vokste seg frem etter at han holdt to foredrag på universitetet i Tromsø.

– Det var flere ting som slo meg etter disse møtene. Den viktigste oppdagelsen var at kjennskapen var liten til hvilke verktøy som brukes innenfor disse fagene når studentene kommer ut i arbeidslivet. I studiesituasjonen sitter de praktisk talt og jobber med regneark i excel, noe de ikke kommer til å få lov til når de kommer ut i arbeidslivet.

Se forøvrig også "Finalisten", des.2011, s.24-25.

Les mer

10.02.12
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA