Sergel we care
Credit News
Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm
Dato: 20.04.2024
Foto: Redaktør og partner i Credit News Owe Rud

Godt Nytt År!

- Credit News går nå inn i sitt ellevte driftsår

Mange ledende bransjeaktører- og personer med et stort hjerte for kreditt/inkasso ønsket dette kreditt/inkassofaglige initiativet velkommen og bidro, på forskjellig vis, som fødselshjelpere i dette spleiselaget. Alle skal ha stor takk.

Vi er fremdeles en - av ytterst få – nøytrale «ambassadører» i norsk mediebransje, for bransjer som fakturaadministrasjon, kredittinformasjon, kredittforsikring, inkasso, oa, i verdikjeden fra ordre til betaling.

I en hektisk hverdag setter dere tusenvis av lesere tydeligvis pris på at vi i Credit News hele tiden følger med- og oppdaterer dere på hva som rører seg, ifm praktisk økonomi og pengestrøm. Ikke minst blir vårt ukentlige nyhetsbrevs funksjon som "sjekkliste" ofte nevnt i positive ordelag. Til våre abonnenter: Takk for konstruktive, nyttige og velmente innspill. Fortsett mer enn gjerne med det.

Hva angår annonsering/profilering på denne kanalen: Be gjerne om vår produkt/prisliste. Takk for fine og lærerike år- og velkommen til å være med oss videre på ferden. I uke 2 kommer årets første nyhetsbrev.

Vi ønsker dere- og deres familier et riktig Godt Nytt År! Vennlig hilsen Tom Ottesen og Owe Rud.

01.01.18
Personvernerklæring for Credit News NUF
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2024 Credit News
Org.nr.: 988 295 515 MVA