Credit News Kurs og Konferanser

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

IDentitet 2019

– Helhetlig ID-forvaltning i en digital verden
6. og 7. februar på Hotell Bristol i Oslo løfter vi temaet: Helhetlig ID-forvaltning i en digital verden på IDentitet 2019.
I samarbeid med Skattedirektoratet ønsker Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) velkommen til to dager konferanse med fokus på identitet og identitetsforvaltning. Kilde: norsis.no
Les mer
10.12.18
 

Kredittfaglig utdanning: Meld deg på før 1. desember- og du får en rabatt på kr. 2.000,-

- tilbudet gjelder ved påmelding på hele kurspakken
Gjennom Kredittfaglig Utdanning våren 2019 kan du investere i relevant og god kunnskap innen kreditt, fordringsadministrasjon og inkasso som kan tas direkte i bruk i det daglige arbeid.
De fire kursmodulene tar for seg hovedelementer innen fagområdet kreditt, og avsluttes med en frivillig eksamen. Kilde: kredittforum.no
Les mer
28.11.18
 

Fagseminar om ny hvitvaskingslov

Finans Norge - januar 2019
Tid: 10. januar 2018, Kl.10.00-15.30 Sted: Bjørvika konferansesenter, Dronning Eufemias gate 6, Oslo
I mai 2018 ble den nye hvitvaskingsloven vedtatt. Loven innebærer til dels nye og strengere krav til rapporteringspliktiges tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering. Finans Norge inviterer 10. januar til et fagseminar som vil ta for seg de mest sentrale lovendringene.
Vi vil se nærmere på hva som er nytt i loven med forskrifter, og aktuelle problemstillinger til etterlevelse av lovens krav. Kilde: finansnorge.no
Les mer
27.11.18
 

Invitasjon til julebrunsj med kredittfaglig påfyll

Norsk Kredittforum - 4. desember kl. 9-12 på DS Louise, Aker Brygge
Hjertelig velkommen til frokost med faglig påfyll fra Namsfogden i Oslo, Alexander Dey som vil holde et innlegg om saksutviklingen og gjeldssituasjonen sett fra deres ståsted, samt utsiktene til at sakene løses. I tillegg tar vi for oss hvitvasking gjennom et innlegg om BankID AML samt en gjennomgang av endringene i den nye hvitvaskingsloven.
Les mer - Program og påmelding
08.11.18
 

Kurs: Når vanlig inkasso ikke er nok

Hvordan sikrer du et krav best mulig og hva skjer om du må ta rettslige skritt?
Hvilke rettigheter og muligheter har du? Hva skjer med kravet ditt om det foreldes eller er mot et dødsbo? Hva om kunden din inngår gjeldsordning eller går konkurs?
Meld deg på kurset med Lowell Norges erfarne jurist, for å lære mer om hva du kan gjøre når vanlig inkasso ikke strekker til.
Lowell Norge, tidligere Intrum Justitia har jevnlig kurs og seminarer innen inkassorelaterte temaer.
Torsdag 8. november er det klart for kurset «Når vanlig inkasso ikke er nok» med Stein B. Eikeland. Eikeland er jurist i Lowell og får svært gode tilbakemeldinger på kursene han holder.
Vil du lære mer om blant annet pant og annen sikring av krav, rettslig inkasso, avtalerett, konkurs og dødsbo? Du finner mer informasjon og påmelding på kursets nettside.
5.11.18
 
Foto: Carl-Petter Udvang, forretningsutvikler i Lowell Norge

Kurs: Inkassosakens normale gang

Hva skjer når betalingen ikke kommer?
Hvordan kan du sikre og drive inn kravene dine på den enkleste og raskeste måten? Meld deg på kurset med Lowells innovative forretningsutvikler.
Lowell Norge, tidligere Intrum Justitia, arrangerer jevnlig kurs og seminarer innen inkassorelaterte temaer.
Torsdag 1. november er det klart for «Inkassosakens normale gang» med Carl-Petter Udvang. Udvang er forretningsutvikler i Lowell og står bak flere av Lowells innovative løsninger i markedet. Han får svært gode tilbakemeldinger på kursene han holder.
Vil du vite mer om betalingspsykologi og rutiner, lovverk og beste praksis for oppfølging av ubetalte fakturaer?
Mer informasjon og påmelding finner du på kursets nettside.
24.10.18
 

Cash Management-konferanse 2018

- Oslo
Danske Bank: Fremtiden er her, er din virksomhet klar ?
Tid og sted: Fredag 16. november 2018. Kl. 08:00 - 12:20. Bryggetorget 4, 0250 Oslo. Kilde: danskebank.no
Les mer
23.10.18
 
Foto: Svein Michelsen, Salgs- og markedsdirektør i Lowell Norge

Kurs: Praktisk kredittstyring

Hvordan kan du optimalisere din bedrifts kredittrisiko
Hvordan kan du optimalisere din bedrifts kredittrisiko og sørge for at du har det beste grunnlaget for å ta kredittavgjørelser om dine eksisterende og potensielle kunder? Meld deg på kurset med en av Norges mest erfarne og dyktigste foredragsholdere innen kredittfaget.
Lowell Norge, tidligere Intrum Justitia, arrangerer jevnlig kurs og seminarer innen inkassorelaterte temaer. Torsdag 25. oktober er det klart for «Praktisk kredittstyring» med Svein Michelsen, som også foredrar på kredittfaglig utdannelse og tidligere har vunnet «Årets kredittpris».
Michelsen jobber som Salgs- og markedsdirektør i Lowell Norge og får svært gode tilbakemeldinger på kursene han holder. Vil du vite mer om hvordan du kan avdekke kredittkostnader og kredittrisiko og optimalisere dine kredittrutiner?
Mer informasjon og påmelding finner du på kursets nettside.
17.10.18
 

Likviditetsforum 2018

Velkommen! Likviditetsforum har siden slutten av 1990-tallet vært en årlig møteplass for ansatte i finansnæringen og relevante myndighetsorganer som arbeider innenfor områdene likviditet, finansiering, økonomi og betalingsoppgjør
Den 29. november inviterer Finans Norge sammen med Spama til Likviditetsforum 2018 på Hotell Bristol i Oslo. Målgruppen er bankenes ansvarlige for likviditet, økonomi og oppgjør. Vi har nå åpnet for påmelding til arrangementet. Kilde: finansnorge.no
Les mer
16.10.18
 

Proaktiv salgstrening

- i en disiplinert prestasjonskultur i salg er opplæring, strukturert salgstrening, løpende utvikling, målstyring og coaching sentrale elementer
B2B Salgs «Proaktiv Salgstrening» – som tilpasses den enkelte bedrift, bidrar til å gi et individuelt og kollektivt løft i salg. Kilde: b2bsalg.no
Les mer
15.10.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News