Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Ledig stilling i Kredinor

- saksbehandler på team DKG – Frivillig utenrettslige gjeldsordninger
Ønsker du å være med i utviklingen av Kredinor sin kanskje mest utfordrende avdeling? Vi søker saksbehandler til team DKG som behandler saker med frivillig utenrettslige gjeldsordninger.
Stillingen vil bestå av løpende oppfølging av avdelingens porteføljer, i tillegg til daglig muntlig og skriftlig kommunikasjon med oppdragsgivere og deres kunder, samt NAV, gjeldsrådgivere, advokater og andre fullmektiger.
Du vil forhandle med skyldner, fullmektig, og kreditorer for å finne gode helhetlige løsninger. Gode kommunikasjonsevner og forhandlingsegenskaper vil derfor være viktig.
Hos oss vil du behandle saker som kommer fra alle Kredinor sine avdelinger samt få del i avdelingens faglige utvikling, og variasjonen vil derfor kunne være stor.
Les mer
20.05.19
 

Inkasso-ansvarlig

Stilling ledig i Tide Forsikring
Tide Forsikring etablerer nå et nytt forretningsområde som leverandør av inkassotjenester.
Inkassoselskapet vil bli en egen juridisk enhet og få et eget navn, men vil jobbe tett sammen med økonomiavdelingen i Tide. Selskapet skal gjennomføre inkasso for Tide Forsikring men også for andre kunder.
Til å bygge opp og drifte vårt nye forretningsområde søker vi nå en dyktig Inkassoansvarlig.
Les mer
07.05.19
 

Forstå og styr risikoen i Vestlandets ledende finanshus

Stilling ledig som Risikoanalytiker i Sparebanken Vest
Vil du være med å gjøre forskjell i arbeidet med å skape Norges Beste Sparebank?
Innenfor PM-området har banken et samlet utlånsvolum på 130 mrd. Kredittavdelingens innsikt og styring av risikoen i denne porteføljen er helt avgjørende for å levere høyest mulig egenkapitalavkastning - et av delmålene for å skape Norges beste sparebank!
Les mer
01.04.19
 

Kredittrådgiver Partnership

Stilling ledig i Danske Bank
Vil du skape de beste kundeopplevelsene for våre partnerskapskunder?
Motiveres du av å skape de aller beste kundeopplevelsene for våre partnerskapskunder?
Kundenes forventning til oss som rådgivere er økende og vi som bank gjør stadige forandringer for å møte dette på best mulig måte. Banken har nylig tatt en posisjon som partnerbanken i Norge, og gjennom viktige samarbeid med både Akademikerne og andre aktører har vi sikret oss stor tilstrømning av nye kunder.
For å sikre oss at vi gir våre partnerskapskunder den beste kundeopplevelsen søker vi nå etter en proaktiv og nytenkende kredittrådgiver som motiveres av å levere kundetilfredshet av topp kvalitet på en effektiv måte. Er du vår nye kollega?
Les mer
25.03.19
 

Stilling ledig hos Brødrene Dahl

- en av Norges ledende tekniske handelsbedrifter søker kredittmedarbeider
Brødrene Dahl seiler i medvind og ser etter en ny ressurs på sitt kreditt team. Vi søker deg som trives i grensesnittet tallbehandling og kundekontakt. I tillegg er du interessert i ny teknologi for å kunne jobbe enda smartere.
Les mer
11.03.19
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News