Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Stilling ledig hos Brødrene Dahl

- en av Norges ledende tekniske handelsbedrifter søker kredittmedarbeider
Brødrene Dahl seiler i medvind og ser etter en ny ressurs på sitt kreditt team. Vi søker deg som trives i grensesnittet tallbehandling og kundekontakt. I tillegg er du interessert i ny teknologi for å kunne jobbe enda smartere.
Les mer
11.03.19
 

Accounting Manager - Accounts receivables & cash collection

Stilling ledig hos Viking Redningstjeneste AS
Viking vokser kraftig og ønsker å styrke økonomifunksjonen med en strukturert og faglig sterk Accounting Manager med hovedansvar for innfordring- og innbetalingsprosessen.
Stillingen vil få en sentral rolle i konsernets økonomiavdeling hvor du vil få mulighet til å påvirke utviklingen av økonomifunksjonen i et nordisk konsern i sterk vekst. Du vil jobbe på tvers av datterselskaper og landegrenser, og jobbe tett med, og rapportere til Finance manager.
Les mer
04.03.19
 

Sergel søker økonomi-medarbeider

-vi ønsker å styrke vår økonomiavdeling med en dyktig, selvstendig og motivert kollega med på laget
Som økonomimedarbeider er du teoretisk og analytisk anlagt og har et hode for detaljer og tall. Med høy teknologisk utvikling i bransjen er det viktig at du har interesse for å oppdatere deg på endringer, samt trives med og mestrer, PC som et arbeidsverktøy.
Videre må du være en god relasjonsbygger, løsningsorientert og tilpasningsdyktig. Vi samarbeider tett med kollegaer i andre avdelinger og land, for å ytterligere styrke vår posisjon i markedet. Vi er på jakt etter deg som vil være med å videreutvikle Sergel sine økonomiavdeling internt og eksternt.
Les mer
18.02.19
 

Medarbeider kredittstøtte

Stilling ledig i Pareto Bank ASA
Pareto Bank har en offensiv strategi og skal vokse videre. Banken ønsker å tilby sine kunder en unik service gjennom personlig oppfølging og effektiv saksbehandling.
Banken har derfor en kredittstøttefunksjon som nå bygges ytterligere opp. Hovedformålet er å sikre en god kundeopplevelse og hjelpe de kredittkundeansvarlige og depot med å etablere og utbetale kredittene på en rask og god måte for bankens kunder.
Banken søker en ny medarbeider til kredittstøtte som har energi og pågangsmot til å være med på bankens videre utvikling. Arbeidsoppgavene vil være variert i et pulserende og hektisk kredittmiljø.
Les mer
11.02.19
 

Kredittsjef Shared Service Senter

Stilling ledig hos Posten Norge AS
Konsernets avdeling for Kreditt og inkasso er overordnet ansvarlig for å ivareta kredittadministrasjon, kundeajourhold og inkasso for selskapene i Posten og Bring. Dette gjøres i tett samarbeid med både økonomi, IT, kundeservice og salg i de ulike selskapene.
Vi ser etter en fremoverlent, engasjert og faglig dyktig leder til en spennende rolle. Du er innovativ og litt over gjennomsnittlig opptatt av system og tekniske løsninger. Du liker å utfordre, du er en god leder som er opptatt av dine ansatte og du har gode kommunikative evner.
Stillingen inngår i ledergruppen til konsernets Shared Service senter (SSC) og rapporter til direktør for SSC konsern.
Les mer
05.02.19
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News