Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Credit Controller

- ledig stilling i Svea Finans - Svea Finans NUF
Som et ledd i våre ambisjoner for vekst er vi nå på utkikk etter en Credit Controller til vårt fantastiske kontor i Trondheim.
Vi søker etter en operativ person, med erfaring fra kreditt, samt kundearbeid. Credit Controller rapporterer til Credit & Risk Manager. Besøk gjerne vår nettside for å få et bedre innblikk i hvem vi er og hva vi gjør.
Arbeidsoppgaver: Arbeid med kreditter Utarbeide / oppdatere policy og internkontrolldokumenter til bruk i kredittsammenheng Gjennomgå og analysere innvilgete kreditter.
Les mer
20.05.18
 

Avdelingsleder varefaktura

- stilling ledig i Coop Norge Regnskap
Avdeling Varefaktura har ansvar for fakturakontroll, avvikshåndtering av inngående lagerfaktura, remittering, stamdatavedlikehold leverandører, avregning leverandøravtaler, oppfølging reklamasjoner og avstemming toll og avgifter. Avdelingen har i dag 11 ansatte.
Du vil være ansvarlig for den daglige driften av avdelingen, kvalitetssikring av leveranser og videreutvikling av avdelingen.
Les mer
09.05.18
 

Business Controller

- stilling ledig i DNO ASA
The Business Controller will be part of the Corporate Finance team responsible for Controlling, Financial Planning, Treasury and Analysis across the company based at the head office in Oslo. The position is a key role for DNOs activities mainly in the Kurdistan Region of Iraq, which is currently by far the largest operation in the Group producing more than 100 Mbbl/d.
Les mer
09.05.18
 

Sergel søker dyktige kundebehandlere

I Sergel er vi tilstede for våre kunder på en personlig, troverdig, proaktiv og moderne måte. Vi skal sammen skape de beste løsninger for kunden, og samtidig vise at vi bryr oss om de menneskene vi møter: We care
Motiverte medarbeidere som drives av våre verdier er avgjørende for at Sergel skal kunne styrke sin posisjon i markedet. Vi har derfor som mål at Sergel skal være en arbeidsplass der ansatte trives og opplever engasjement, mestring og utvikling.
Sergel søker nå flere kundebehandlere. Som kundebehandler vil du: •Ha ansvar for inkassoporteføljer innenfor et definert fagområde •Håndtere både utenomrettslig og rettslig saksbehandling •Gjennomføre kundemøter og utvikle et godt kundesamarbeid •Bidra til samarbeid og videreutvikling av innfordringsprosessen.
Les mer
30.04.18
 

Senior Cash Manager

Stilling ledig i Kongsberg Gruppen ASA
Group Treasury is the centralized treasury function within KONGSBERG. Treasurys overall responsibilities are financial risk management, liquidity planning, funding, cash management, trade finance and insurance. Group Treasury is also involved in corporate finance projects.
Les mer
30.04.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News