Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Credit Lawyer (Advokat/Jurist)

Stilling ledig hos Swedbank LC&I - Norwegian Branch Legal department
Swedbank Large Corporates & Institutions (LC&I) offers corporate and investment banking services to companies and investors in the Nordic and Baltic region.
LC&I is organized in sector-based client teams offering tailor-made solutions to large corporations and financial institutions, matching the client's specific needs to Swedbank's total service and product portfolio.
Our banking organization is offering banking services and loans to professional Large Corporates and Financial Institutions.
Les mer
21.01.19
 

Vi er i sterk vekst og søker flere rådgivere innen kreditt!

Stilling ledig i Danske Bank
Vi søker etter en ambisiøs Autorisert Kredittrådgiver eller kunderådgiver til vårt team Additional Lending i Customer Guidance. Er det deg vi søker?
Danske Bank har nylig sikret seg flere viktige partnerskapsavtaler med anerkjente aktører. Dette gjør at banken er i vekst og mange nye kunder kommer til banken jevnlig. Vi jobber samtidig aktivt for å være fremtidens bank for kunder som ønsker rask, effektiv og helhetlig rådgivning.
Vårt mål er å gi kundene den beste kundeopplevelsen gjennom kompetent rådgivning. Vi har mange dyktige rådgivere innen kreditt, og ønsker nå å styrke teamet ytterligere.
Les mer
15.01.19
 

Økonomi- og adm.sjef

Stilling ledig hos F5 IT AS
Vi ser etter en dyktig og positiv økonomi- og administrasjonssjef som vil bidra til videre vekst i F5IT.
Som økonomi- og administrasjonssjef vil du i tett samarbeid med daglig leder ha ansvar for oppfølgingen av organisasjonens økonomi, HR, administrasjon og kontordrift.
Du må kunne jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre.
Les mer
07.01.19
 

Vi søker Produktsjef usikret kreditt!

Stilling ledig hos Storebrand Livsforsikring AS
Storebrand Bank ser etter en kandidat med erfaring innenfor forbrukslån og/eller kredittkort for en nyopprettet stilling som produktsjef for usikret kreditt.
Stillingen vil bli helt sentral for en viktig strategisk satsing, hvor Storebrand skal utfordre markedet for usikret kreditt ved hjelp av nye verdiforslag med en bærekraftig innfallsvinkel.
Storebrand skal utfordre markedet for forbrukslån. Vårt formål er å få Norges befolkning til å spare til pensjon, og da konkurrerer vi mot kortsiktig økonomisk tenkning, noe forbrukslån representerer.
Les mer
17.12.18
 

Kredittkontroller

Stilling ledig i Sparebanken Sogn og Fjordane
Sparebanken Sogn og Fjordane er den åttande største sparebanken i landet. Banken har ein forvaltningskapital på 54 milliardar kroner og over 270 tilsette i Sogn og Fjordane og Bergen. Banken er det største finansielle fagmiljøet mellom Ålesund og Bergen.
Banken har no ledig stilling som kredittcontroller hos Kredittavdelinga.
Avdelinga utgjer i dag seks stillingar med ansvar for utarbeiding av rammeverk og regelverk for kredittarbeidet i banken. Vi er ansvarlege for tilrettelegging av kredittsystem, kontroll og intern rapportering. Avdelinga skal gi opplæring til rådgjevarane med omsyn til kredittsystem og regelverk og gi råd og støtte til kredittarbeidet i banken.
Les mer
10.12.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News