Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Kredittsjef

Stilling ledig i SpareBank 1 Modum
Kundenes adferd endrer seg og det samme gjør SpareBank 1 Modum. Banken vil være et spennende og fremtidsrettet arbeidssted som møter kundene der de ønsker.
Bankens mål er å utvikle tilbud til nye og eksisterende privat- og bedriftskunder slik at vi blir deres foretrukne bank, hvor fokus er tilgjengelighet og rask respons.
Med utgangspunkt i SpareBank 1 Modums strategi, verdier og fremtidsrettet arbeidsmetodikk ønsker vi deg som vil være med oss på reisen og bidra til videre utvikling. Vi tilbyr en spennende jobb innenfor et område hvor vi satser for fremtiden - og den teknologiske utviklingen går raskt.
Les mer
14.09.18
 

Kan du lede inkasso og økonomibransjen inn i fremtiden?

Hovedorganisasjonen Virke
Stilling ledig: Leder Virke Inkasso og Økonomi.
Vi søker en dyktig leder til Virkes bransjeområde Inkasso og Økonomi. Rett kandidat trives med utfordringer i skjæringspunktet mellom politikk, kommunikasjon og forretningsutvikling. Vi tror du har bakgrunn fra fortrinnsvis politikk, organisasjonsliv eller kommunikasjons- eller konsulentbransjen.
Rett kandidat har god politisk forståelse i kombinasjon med evnen til å forstå hvilke utfordringer medlemsvirksomhetene møter, og hvordan Virke kan bidra til å løse disse på en god måte. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, utforskende og nyskapende, samtidig som du trives med å omsette medlemmers behov til konkrete prosesser og tjenestetilbud.
Les mer
10.09.18
 

Stilling ledig i BAHS Kapital

- søker en dyktig Teamleder/kunde-behandler
Grunnet økt oppdragsmengde søker vi Teamleder/kundebehandler for en av våre største oppdragsgivere. Vår nye Teamleder/kundebehandler skal sammen med teamet bidra til en effektiv, kundevennlig og profesjonell behandling av våre kunders inkassokrav.
Videre aktivt bidra til at gode rutiner og prosesser utvikles og implementeres i takt med økt saksvolum fra nye og eksisterende kunder.
Stillingen er allsidig og det er gode utviklingsmuligheter i jobben. Vi er et mellomstort selskap hvor veien fra idè til handling er kort.
Les mer
28.08.18
 

Credit Controller

Stilling ledig i Volvo Norge AS
Volvo Gruppen startet sin produksjon av lastebiler allerede i 1920-årene, og er i dag en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, og er i Norge representert med merkevarene Volvo Trucks og Renault Trucks.
Volvo Gruppen tilbyr moderne, pålitelige og bærekraftige transportløsninger for kunder over hele verden. Sikkerhet, kvalitet og omtanke for miljøet er Volvos tre kjerneverdier, og disse har stått sentralt i alt vi gjør og utvikler siden starten i 1927.
Les mer
27.08.18
 

Finanssjef

Ledig stilling i Veidekke ASA
Finansavdelingen er under videreutvikling for å ivareta konsernets økende finansielle kompleksitet. Finanssjef vil i samarbeid med Finansdirektør, ha ansvar for å lede og ytterligere videreutvikle konsernets sentrale finansfunksjon.
Finanssjef vil ha personalansvar. Finansavdelingen arbeider tett med konsernets økonomifunksjon og prosjektorganisasjon. Stillingen rapporterer til Finansdirektør og er plassert på Veidekkes hovedkontor på Skøyen.
Les mer
22.08.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News