Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Senior regnskaps-konsulent / kredittkonsulent

Stilling ledig hos E.A.Smith AS, i Trondheim
Til vårt hovedkontor i Trondheim søker vi en allsidig regnskapskonsulent som også har interesse for kreditt og innfordring.
Ansvarsområder o Avstemminger/periodiseringer i forbindelse med månedsslutt/årsavslutning o Bokføring av manuelle bilag o Kontering og fordeling av kostnadsfakturaer o Regnskap A-Å for mindre datterselskaper
o Ad-hoc oppgaver/prosjekter innenfor regnskapsfunksjonen o Kredittvurdering av kunder og innvilgelse av kredittgrenser innenfor egen fullmakt. o Finne riktige kredittløsninger i samarbeid med selger og kunde o Oppfølging av utestående fordringer og vedlikehold av kundedata
Les mer
04.11.18
 

Stilling ledig: Risk Manager

SpareBank 1 Alliansen - SpareBank 1 Boligkreditt
En sentral forutsetning for å lykkes med finansieringsarbeidet er en sterk risikostyring og kontroll i foretaket. Vi søker nå en dyktig person til å ha ansvar for disse funksjonene i foretaket.
Stillingen rapporterer til Styrene i de to foretakene. Kvinner oppfordres til å søke.
Les mer
29.10.18
 

Spennende stilling som Operativ Økonomisjef

- hos Honningcentralen SA
Vi søker en engasjert og faglig sterk økonomisjef som har solid regnskap/logistikk/økonomifaglig kompetanse, med god forretningsmessig forståelse. Som økonomiansvarlig hos oss har du en operativ rolle i det daglige regnskapet, samtidig som du får jobbe nært opp mot vårt styre og andelseiere (norske birøktere) samt mot våre utenlandske leverandører.
Du vil også jobbe tett mot vår daglig leder og inngår i ledergruppen. Økonomiavdelingen består av 2 personer, du vil ha en Regnskapsmedarbeider rapporterende til deg.
Les mer
23.10.18
 

Advokat/advokat-fullmektiger

Ledige stillinger i Handelsbanken RNJ
Vil du bli med på å bygge Handelsbankens nye advokatkontor?
Vi skal styrke vår juridiske avdeling denne gang med fire til fem advokater/ advokatfullmektiger. Sammen skal vi på sikt bygge et av de sterkeste in-house miljøene innenfor bank og finans i Norge.
Handelsbanken har kunder som er blant landets mest fornøyde, og det er kanskje en av grunnene til at vi vokser. Ett av våre særpreg er vår desentraliserte modell. Den forutsetter sterke, sentrale kompetansemiljøer som spiller bankkontorene våre gode i møtet med kundene.
Les mer
22.10.18
 

Sparebank 1 Portefølje søker rådgivere til sin inkasso-virksomhet

- vil du være med i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag?
Hos oss vil du få mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og samarbeide med engasjerte kollegaer. Bli med på en unik reise!
Som rådgiver vil du jobbe operativt med hele inkassoprosessen. Hovedansvar for rollen er saksbehandling og å finne gode løsninger for alle parter i prosessen.
Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å....
Les mer
09.10.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News