Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Controller økonomi

Stilling ledig i Guard Automation AS
Vi søker en dyktig person i stillingen som Controller til hovedkontoret i Sandefjord. Stillingen er sentralt plassert i organisasjonen, og rapporterer til CFO.
Les mer
05.07.17
 

CFO

- stilling ledig i Eiendomsspar AS
CFO har et overordnet fagansvar for økonomi og finans i Eiendomsspar AS (inkludert Victoria Eiendom AS) og forventes videre å delta aktivt/ bidra med støtte i strategi- og forretningsutviklingsprosesser.
CFO har følgende ansvarsområder: Økonomi, regnskap og lønn Overordnet ansvar for selskapets økonomi, regnskaps- og lønnsfunksjon, herunder å oppfylle lovpålagte krav til (konsern)regnskap, skatt, moms, revisjon og pensjon.
Les mer
03.07.17
 

Stilling ledig i Oculos AS

Vi søker deg som vil ha ansvar for økonomi og regnskap!
I stillingen som Økonomi- og regnskapsansvarlig vil du få en variert og viktig nøkkelrolle i selskapet vårt. Frem til nå har vi kjøpt deler av regnskapstjenestene fra et regnskapsbyrå, men på bakgrunn av at selskapet vokser ser vi behov for flytte oppgavene og ansvaret inn i eget hus.
Les mer
23.06.17
 

Stilling ledig som Salgsdirektør i Conecto

Markedene for fakturering, innfordring og finansiering er i store endringer. Tradisjonelle produktområder flyter over i hverandre, etablerte aktører utvider sine fokusområder, i tillegg til at tjenestene digitaliseres
Fra å være et tradisjonelt inkassoselskap, er Conecto - sammen med Sparebank 1-alliansen - i ferd med å ta en sentral rolle i morgendagens marked for innfordring og finansiering. Bankene er også en stor kundegruppe hos Conecto. I tillegg har vi et godt fotfeste i markedet for små og mellomstore bedrifter, hvor Conectos eiere ofte er bankforbindelsen.
Vår nåværende salgsdirektør flytter utenlands, og vi søker en etterfølger som har lyst til å ta del i selskapets spennende utvikling. Personen vi søker har innsikt i innfordringsmarkedet, er kunde- og salgsdrevet av natur og har evnen til å lede mennesker mot felles mål.
Les mer
31.05.17
 

Ledig stilling som konserncontroller

- hos Løvenskiold-Vækerø AS
Vi er nå på utkikk etter en positiv og proaktiv konserncontroller som har lyst til å jobbe i et selskap i vekst.
Stillingen som konserncontroller inngår i Løvenskiold-Vækerø konsernets sentrale økonomistab og rapporterer til økonomisjef.
Les mer
30.05.17
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News