Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Vi søker etter en ambisiøs kunderådgiver innen kreditt

- stilling ledig i Danske Bank
Vil du være med og videreutvikle Norges utfordrerbank? Vi søker etter en ambisiøs kunderådgiver til Customer Guidance i Bergen. Er det deg vi ser etter?
Banknæringen er i konstant endring. Vi i Danske Bank jobber aktivt for å være fremtidens bank for kunder som ønsker rask, effektiv og helhetlig rådgivning.
Les mer
08.07.18
 

Saksbehandler inkasso

- ledig stilling i Kredinor
Avdeling overvåk søker etter saksbehandler til teamet som jobber med saker fra Handel, Energi og Telecom.
I dag er vi 13 saksbehandlere som har som mål å være Norges beste overvåksavdeling. En av våre saksbehandlere slutter og vi trenger en ny person med på stjernelaget.
Vi søker deg som har lyst til å jobbe med inkasso på en litt annerledes måte. Du liker forhandlinger, er løsningsorientert og kan lukke en avtale.
28.05.18
 

Seniorkonsulent kreditt Bedriftsmarked

Stilling ledig i SpareBank 1 Østlandet
Ved avdeling Bedriftsmarked kreditt er det ledig stilling som seniorkonsulent. Seniorkonsulenten vil ha et særskilt ansvar for kvalitet i kredittprosessen knyttet til bedriftsmarkedsorganisasjonen.
Dette innebærer tett samarbeid med regionene og enkeltmedarbeidere om å videreutvikle kvaliteten i både rammeverk og etterlevelse av bankens rutiner. Vi ønsker at mest mulig at veiledningen/oppfølgingen skal skje under utarbeidelse av kredittsakene, men noe etterkontroll er ikke til å unngå.
Seniorkonsulenten skal også være en pådriver for forenkling og effektivisering i kredittarbeidet, herunder kalibrering, opplæring og implementering av ny arbeidsmetodikk og systemer/løsninger.
Les mer
28.05.18
 

Har du erfaring med juridisk rådgivning innen finansielle tjenester?

- ledige stillinger i Ernst & Young
Ernst & Young Advokatfirma fortsetter å vokse og søker nå advokater og advokatfullmektiger med erfaring fra finanssektoren.
Er du god på det du gjør, men ønsker en forandring? Er du interessert i hvordan forretningslivet fungerer og ønsker å være en bidragsyter på finansielle tjenester? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter.
Les mer
22.05.18
 

Credit Controller

- ledig stilling i Svea Finans - Svea Finans NUF
Som et ledd i våre ambisjoner for vekst er vi nå på utkikk etter en Credit Controller til vårt fantastiske kontor i Trondheim.
Vi søker etter en operativ person, med erfaring fra kreditt, samt kundearbeid. Credit Controller rapporterer til Credit & Risk Manager. Besøk gjerne vår nettside for å få et bedre innblikk i hvem vi er og hva vi gjør.
Arbeidsoppgaver: Arbeid med kreditter Utarbeide / oppdatere policy og internkontrolldokumenter til bruk i kredittsammenheng Gjennomgå og analysere innvilgete kreditter.
Les mer
20.05.18
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News