Credit News Jobbmarked

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

Stilling ledig i Eidsiva Marked AS

Vi søker etter en engasjert økonomisjef
Innlandskraft AS har ambisjon om sterk kundevekst i årene fremover, og har en felles økonomisjef-stilling som er ansatt i Eidsiva Marked AS.
Siden nåværende økonomisjef går til en ny stilling, utlyses stilling som økonomisjef for Innlandskraft AS internt.
Det søkes etter en leder med solid kunnskap og erfaring innen fagområdene økonomi og finans. Økonomisjef rapporterer til administrerende direktør i Innlandskraft som også er direktør for Eidsiva Marked AS. Økonomisjef inngår i ledergruppen for Innlandskraft og vil ha en sentral stilling med store påvirkningsmuligheter inn mot begge markedsselskapene.
Les mer
13.11.17
 

Stilling ledig som Økonomi- Regnskapssjef

- hos A/S Pals
Ansvarlig for økonomi, - regnskap, - kontroll og rapporteringsrutinene.
Til vår næringsmiddelindustri- og grossistvirksomhet søker vi høyskoleutdannet økonom hvor videreutvikling av rapporterings- og kontrollrutiner vil være sentrale arbeidsoppgaver.
Les mer
13.11.17
 

Ledig stilling hos Arvato Finance AS

- Kundekonsulent
Vi søker effektiv kundekonsulent i vikariat.
Vi har ledig et seks måneders vikariat som kundekonsulent på et av våre kundeteam. Hvis du inspireres av å jobbe i et veletablert selskap med gode rutiner og godt arbeidsmiljø, bør dette være interessant.
Les mer
06.11.17
 

Ledig stilling hos Fjordkraft

- Fagsjef regnskap
Ved vårt hovedkontor i Bergen søker vi nå Fagsjef regnskap. Vi utvider regnskapsavdelingen og søker en faglig sterk regnskapsressurs. Du er analytisk, strukturert og ønsker å jobbe med både regnskap, prosjekter og forbedringer.
Som Fagsjef regnskap vil du være faglig ansvarlig for vår rapportering og sikre at nye produkter og tjenester implementeres i henhold til gjeldende regnskapsregler. I tillegg til rapportering vil du gjennom din regnskapsfaglige ekspertise delta i og lede interessante faglige problemstillinger, utredninger og prosjekter.
Les mer
06.11.17
 

Ledig stilling hos Conecto

- Kundekonsulent Inkasso
I forbindelse med en stadig økende oppdragsmengde skal vi styrke vår bemanning. Dette gjelder på fagfeltene PRE-inkasso og rettslig. Vi har med denne bakgrunn en stilling ledig for deg med inkassofaglig eller annen relevant bakgrunn til spennende og utviklende stilling i et av Norges største finanshus.
Arbeidsoppgaver: Du vil bli en del av en avdeling som jobber utelukkende med en kunde. Denne kunden er en av de største og viktigste oppdragsgiverne til Conecto.
Les mer
06.11.17
 
   
 
Abonnementspriser – Credit News
 

Credit News: Nyheter og faginformasjon om praktisk økonomi og pengestrøm

 
 
Redaktør Owe Rud - www.creditnews.no - Copyright © 2009 Credit News - Org.nr.: 988 295 515 MVA
 
Nyhetsbrev fra Credit News